x

València, una marató cada vegada més internacional

7 juliol, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso es consolida com un esdeveniment de gran projecció internacional. A data d’1 de juliol, després del canvi de preu, les xifres han parlat per si mateixes i l’expectació sobre la prova de la ciutat de València ha crescut de forma espectacular. Dels 10.530 inscrits fins al moment, un 26% del cens està format per corredors de fora d’Espanya.

Les nacionalitats que encapçalen el rànquing de corredors repeteixen posició pel que fa a l’edició anterior, però cada vegada, amb un major nombre de participants per nacionalitat. La italiana és la més nombrosa de totes amb 967 corredors fins a hui, suposa un 9,35% del cens total. Per baix, però així i tot amb nombres de participació cridaners, li segueixen Bèlgica (354), Regne Unit (311), França (309) i Països Baixos (229) com les nacionalitats que més corredors aporten a la cita valenciana del total de 52 nacionalitats d’esta edició.

Gran part d’este èxit resideix en el gran nombre de clubs de tot el món que es mobilitzen per a córrer a València i disfrutar de la seua marató. És per açò, que us oferim el rànquing de presència de corredors internacionals que s’han inscrit pel seu club. L’objectiu és clar, córrer a València i pasar’ho d’alló més bé a la seua marató, la seua ciutat i les seues gents. Molts ja tenen el seu bitllet i viatge preparat per al pròxim mes de novembre. I molts uns altres, de ben segur que es decidiran prompte.

Així doncs, ací us deixem un TOP 10 amb els clubs internacionals amb més corredors inscrits fins al moment:

CLUBS I NACIONALITATS CORREDORS
MMC BELGIUM (BÈLGICA) 28
BANCARI ROMANI (ITÀLIA) 26
IG&H CONSULTING & INTERIM (PAÏSOS BAIXOS) 22
JAMES (BÈLGICA) 20
CAMBE GOUILLE (SUÏSSA) 20
BISCEGLIE RUNNING (ITÀLIA) 16
AC BREAK (BÈLGICA) 16
GP CASALESE ASD (ITÀLIA) 15
GE HEALTHCARE (FRANÇA) 15
ATVERNI (PAÏSOS BAIXOS) 14

Boton más info inscripciones maraton y 10k valencià

 

Notícies relacionades