x

Canta per a la Marató València en el Rock&Run

29 octubre, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, obri les seues portes als grups musicals amb l’activitat Rock&Run. Un any més, el llac del Museu Príncipe Felipe en l’entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències serà testimoni dels millors concerts en viu dels grups de música del moment. Estos concerts comptaran amb la presència de més de 65.000 visitants que acudiran a Expo Deporte Valencia en el cap de setmana de la marató valenciana, guardonada amb la Road Race Gold Label de la IAAF.

La festa de la Marató València començarà el divendres 18 i es prolongarà durant tot el dia per a finalitzar amb el tancament de la fira del corredor de referència entre les maratons nacionals el dissabte 19 de novembre. En 2015, una desena de grups van ser els encarregats d’ambientar Expo Deporte Valencia i en este 2016 busquem als millors grups musicals perquè facen gaudir de les melodies als maratonians que prendran l’eixida el diumenge.

El comité organitzador de la prova realitzarà una selecció dels millors grups musicals que hagen fet la seua sol·licitud i els triats tindran el privilegi de formar part de la carrera de fons valenciana per excel·lència.

Com participar?

Per poder actuar en la pròxima Marató València Trinidad Alfonso EDP només cal enviar una presentació del grup, a més d’alguns temes propis, al correu electrònic info@valenciaciudaddelrunning.com. D’esta manera el teu grup musical entrarà en el procés de selecció del Rock&Run i tindrà la possibilitat de tocar en la millor marató d’Espanya segons la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA). La data límit per a l’enviament de sol·licituds és el de novembre. Fes-ho: inscriu-te amb el teu grup i completa la teua sol·licitud ja per aconvertir-te en el fil musical de la Marató.

Notícies relacionades