x

Avanza oferirà descomptes del 40% per a viatjar en autocar a la Marató i Mitja Marató València

27 juny, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzades per la SD Correcaminos, han arribat a un acord amb la companyia d’autocars Avanza pel qual els bitllets per a viatjar a la Ciutat del Running en el dia anterior i posterior a la Mitja Marató (23 d’octubre) i Maraton (20 de novembre), igual que el mateix dia de la celebració, tindran un 40% de descompte per a corredors i acompanyants.

Els bitllets d’Avanza amb destinació València comptaran amb un 40% de descompte si es realitza la reserva a través d’esta plana web o en el portal turístic especialitzat en el món del running www.welcometovalencia.com. Esta promoció ja està activa.

La companyia d’autocars posarà la seua flota a la disposició dels corredors de Marató i Mitja Marató amb l’objectiu de facilitar el seu desplaçament per a participar en les dues proves des de Madrid (amb possibles enllaços des d’Extremadura a la capital d’Espanya) amb les parades corresponents que realitza en el trajecte.

L’acord estableix una via més per a afavorir les millors possibilitats de desplaçament i servei als corredors i acompanyants que volen disfrutar de València, la Ciutat del Running, en les dues grans proves de la ciutat, guardonades amb la IAAF Gold Label l’any 2015.

[vcr_button url=”http://www.avanzabus.com/web/valencia-ciudad-del-running-40-descuento.html” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Compra el teu bitllet amb Avanza[/vcr_button]

Qui poden acollir-se a esta promoció?

Tots els corredors inscrits i acompanyants podran comprar el seu bitllet d’Avanza a València d’anada o anada i tornada, tancada normal o expres amb un 40% de descompte.

Com s’aplica el descompte?

El bitllet amb el 40% de descompte es pot comprar a través de www.welcometovalencia.com. El descompte ve aplicat directament sobre l’import de la tarifa per als viatges Madrid – València – Madrid.

Si tinguera ja el meu bitllet d’Avanza, podria acollir-me a esta promoció? 

No, l’única opció és anul·lar el bitllet ja comprat i fer una nova compra aprofitant esta tarifa especial

Notícies relacionades