x

Avanza oferirà descomptes del 40% per a viatjar en autocar a la Marató i Mitja Marató València

27 juny, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzades per la SD Correcaminos, han arribat a un acord amb la companyia d’autocars Avanza pel qual els bitllets per a viatjar a la Ciutat del Running en el dia anterior i posterior a la Mitja Marató (23 d’octubre) i Maraton (20 de novembre), igual que el mateix dia de la celebració, tindran un 40% de descompte per a corredors i acompanyants.

Els bitllets d’Avanza amb destinació València comptaran amb un 40% de descompte si es realitza la reserva a través d’esta plana web o en el portal turístic especialitzat en el món del running www.welcometovalencia.com. Esta promoció ja està activa.

La companyia d’autocars posarà la seua flota a la disposició dels corredors de Marató i Mitja Marató amb l’objectiu de facilitar el seu desplaçament per a participar en les dues proves des de Madrid (amb possibles enllaços des d’Extremadura a la capital d’Espanya) amb les parades corresponents que realitza en el trajecte.

L’acord estableix una via més per a afavorir les millors possibilitats de desplaçament i servei als corredors i acompanyants que volen disfrutar de València, la Ciutat del Running, en les dues grans proves de la ciutat, guardonades amb la IAAF Gold Label l’any 2015.

[vcr_button url=”http://www.avanzabus.com/web/valencia-ciudad-del-running-40-descuento.html” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Compra el teu bitllet amb Avanza[/vcr_button]

Qui poden acollir-se a esta promoció?

Tots els corredors inscrits i acompanyants podran comprar el seu bitllet d’Avanza a València d’anada o anada i tornada, tancada normal o expres amb un 40% de descompte.

Com s’aplica el descompte?

El bitllet amb el 40% de descompte es pot comprar a través de www.welcometovalencia.com. El descompte ve aplicat directament sobre l’import de la tarifa per als viatges Madrid – València – Madrid.

Si tinguera ja el meu bitllet d’Avanza, podria acollir-me a esta promoció? 

No, l’única opció és anul·lar el bitllet ja comprat i fer una nova compra aprofitant esta tarifa especial

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar