x

L’Associació Espanyola de Premsa Esportiva a València convoca el concurs “Crònica de la teua Marató”

9 novembre, 2015

L’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva a València (AEPD València) ha convocat la Primera Edició del Concurs “Crònica del teu Marató” amb motiu de la celebració el proper 15 de novembre de la Marató València Trinidad Alfonso.

Es tracta d’una convocatòria destinada a tots els runners inscrits en aquesta prova i en la 10K que se celebra en paral·lel, amb l’objectiu que se senten periodistes per un dia i redacten un text, en clau de crònica periodística, sobre la seua participació en la carrera. Els textos, en espanyol, seran remesos a l’adreça de correu electrònic info@aepd.es, i el termini d’admissió des del 15 de novembre, fins al 22 de novembre de 2015. També poden fer-se arribar a través dels canals oficials de l’associació a Twitter (@prensadepval) i Facebook (www.facebook.com/prensadeportivavalencia).

Amb esta iniciativa l’AEPD València vol col·laborar amb aquest important esdeveniment esportiu que reunirà a la nostra ciutat a més de 25.000 runners entre les dues proves arribats de tot Espanya i entre els quals destaca la participació d’un gran percentatge d’estrangers.

Francisco Nadal, president de l’AEPD València, ha assenyalat que: “La nostra ciutat viu a nivell esportiu un dels millors moments de la seua història i des de l’Associació volem col·laborar activament en aquells esdeveniments que animen a la pràctica esportiva ia promocionar els valors que sempre han d’estar presents en ells com el respecte a les regles i el rival, superació dels teus propis límits, constància, esforç. Iniciem esta nova fase en l’Associació amb la convocatòria d’este Concurs i agraint a l’organització de la Marató València Trinidad Alfonso deixar-nos ser partícips d’esta gran fita de l’esport valencià“.

El text elegit serà seleccionat per un jurat compost per membres de l’AEPD a València, periodistes esportius de la ciutat i un membre de l’organització de la Marató. El guanyador rebrà un xec regal de InterSport per valor de 30 euros en material esportiu en el seu centre de Parc Ademús. A més, el segon classificat serà reconegut amb un massatge esportiu de recuperació a You Clinics.

Les bases completes del Concurs es poden consultar al web de l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva a València www.aepdvalencia.es o en aquest enllaç.

Notícies relacionades