x

T’esperem a Expo Deporte, el punt de trobada de tots els runners en la Marató València Trinidad Alfonso

10 novembre, 2015

El Museu Príncep Felip de la Ciutat de les Arts i les Ciències serà el centre neuràlgic del corredor durant el cap de setmana de la prova, amb infinitat d’activitats i més d’un centenar d’estands de les diferents marques que han volgut participar en este gran esdeveniment del running nacional i mundial. L’horari de la fira és de 10: 00h. del matí a 20: 00 hores.

A més, ExpoDeporte serà un lloc de visita obligada, perquè a més de recollir els dorsals podràs afegir-te a tots els esdeveniments que s’organitzen al voltant del punt de trobada tant per als maratonians com per als participants de la 10K València Trinidad Alfonso.

planos_expodeporte_2015_web_01-01

Arribar fins ExpoDeporte mai ha estat tan fàcil

Els corredors vindran de tot arreu de la Ciutat del Running, per això s’ha posat a disposició del corredor el transport públic perquè només hagen de preocupar de posar-se les sabatilles i eixir al carrer:

Plànol Entorn – Pla Expodeporte – Localització

METRO: Línies 3 i 5. Parada Albereda. (Primer metre: 6: 13h) (20 minuts a peu). Planifica el trajecte per a la 10K i Marató València Trinidad Alfonso a través del web de MetroValencia: www.metrovalencia.es

AUTOBÚS: Per a esta edició, EMT realitzarà un dispositiu especial a la seua flota d’autobusos que ajudarà a l’arribada de corredors a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Per acudir a Expo Deporte València els dies 13 i 14 de novembre, es recomana la utilització de les línies 35 i 95.

Durant el diumenge 15 de novembre:

  • Les línies 2, 35, 95, 89 i 90 reforçaran els seus serveis, de 6:30-08:00.
  • La línia 35 i 95 d’EMT actuaran com a servei especial, oferint una freqüència de pas cada 8/10 minuts i connectarà La Ciutat de les Arts i les Ciències amb la resta de la ciutat.
  • Els corredors de la Marató i 10k València Trinidad Alfonso, ensenyant el seu dorsal al pujar a l’autobús, viatjaran de forma gratuïta.

Altres Línies amb servei proper a la Ciutat de les Arts són: 1, 13, 14, 15, 19 i 40.

Múltiples activitats per a tots

Entre les moltes activitats que es realitzaran al voltant de la prova de diumenge, hi haurà una prèvia inèdita a València com és el Breakfast Run, un entrenament massiu en la jornada de dissabte en què més de 7.000 corredors es disposaran a fer la seua última prova des de les 9: 00h al llarg del Circuit 5K Jardí del Túria. Este test començarà al Pont del 9 d’octubre i conclourà amb un dinar a les rodalies del Pont de l’Àngel Custodi cap a les 11: 00h.

A continuació, els més menuts també tindran el seu lloc en la Marató València Trinidad Alfonso amb el Mini Marató València Mapfre. Esta prova no competitiva per a xiquets d’entre 4 i 17 anys serà una de les moltes activitats infantils que es realitzaran al llarg de dissabte, a més de les Mini Olimpíades esportives i la Caravana Mapfre de Seguretat Vial. Perquè els més joves també podran disfrutar del seu dia a la Marató València Trinidad Alfonso.

A més, el mateix dissabte a la vesprada se celebrarà el gran esdeveniment paral·lel del cap de setmana com és Impuls-a València. Experiències Olímpiques. Enguany els protagonistes seran un grup de joves esportistes valencians que s’esforcen i somien amb poder estar en les Olimpíades de Rio 2016. Molts d’ells estan apadrinats esportivament per campions olímpics espanyols de la talla de Miki Oca, Fermín Cacho, Teresa Perales, Miriam Blasco o María Vasco, que participaran posteriorment en la taula rodona després de la projecció de “Vides Olímpiques”.

Al costat de totes estes activitats, la Marató València Trinidad Alfonso continuarà oferint esdeveniments paral·lels des de divendres fins diumenge perquè no perdis el ritme. Paella Party, Rock & Run, Paddle Surf, València Shopping Run, La Hostaleria amb la Marató i molts esdeveniments més. Si estàs interessat en conèixer totes les activitats, fes click aquí.

Notícies relacionades