x

Informació sobre l’eixida per a corredors de la Marató i la 10K

9 novembre, 2015

Davant l’increment de cens aconseguit en la present edició, l’eixida de la Marató València Trinidad Alfonso es realitzarà en dues tandes a fi de millorar la comoditat i seguretat de tots els corredors.

A les 9:00 hores partiran tots els atletes acreditats fins a 3h 30 minuts i 59 segons (dorsals de fons groc, verd i blau), d’acord amb l’ordre previ establit en els fulls d’inscripció.

A les 9:06 hores eixiran tots els altres participants que s’han inscrit amb temps superiors a 3h i 31 minuts (dorsals de fons taronja i blanc).

La decisió d’efectuar dues eixides no afecta en cap cas al complet i correcte cronometratge de tots els atletes, qualsevol que siga la tanda en què isquen. Tots els corredors del 10k partiran en el primer tret.PLANO CAC_web

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar