x

3.648 corredors i 608 equips compartixen esforç en Ekiden València

3 maig, 2015

Un total de 3.648 corredors que representen 608 equips compartixen l’esforç en Ekiden València 2015, que en la segona edició va batre els rècords de participació i presència femenina de la seua primera cita de fa un any.

Amb equips de sis corredors competint en tres categories (masculina, femenina i mixta) i tres distàncies de 5.000, 10.000 i 7.195 metres per a completar en sis trams homologats la distància de la marató (42.195 metres). Un sensacional ambient a les graderies i l’entorn de l’Estadi del Túria, que va convertir les pistes d’atletisme en el centre neuràlgic amb l’eixida, zona de relleus entre corredors i la meta final de cada un dels equips participants.

EKIDEN2015 0004

Un any més, va guanyar Serrano CA 1 en categoria masculina, amb un temps de 2:16:36, en el qual Nacho Càceres va finalitzar l’últim relleu de l’equip. Metaesport A i Track&Field Redolat Team van completar el pòdium masculí.
En xiques, les primeres classificades van ser The Kenyan Urban Way 1, amb un temps final de 2:52:31 en l’entrada de Miriam Gregori en meta. El pòdium femení el van completar Chicas Serrano i Redolat Women Team.

I, finalment, la classificació dels 302 equips mixtos, amb victòria per a Serrano CA 2, amb un temps de 2:28:30, que va superar Sentoki Redolat Team i Metaesport B. Cal recordar que els equips mixtos havien de tenir un mínim de dos dones en el conjunt, la qual cosa, sumat als conjunts completament femenins, s’ha superat el 70% d’equips amb presència femenina, un altre gran èxit de la segona edició d’Ekiden València.

Consulta les clasificacions generals de la proba.

Fotografíes de Adolfo Benetó:

[vcr_custom_gallery source=”media: 5811,5808,5807,5806,5805,5804,5803,5802,5801,5800,5799,5810″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]