x

La 33a Volta a Peu a València obri les seues 15.000 inscripcions

5 maig, 2015

Un any més, la multitudinària i popular carrera valenciana, la Volta a Peu a València, se celebrarà pels carrers de la ciutat en la trenta-tresena edició. La degana de les carreres populars a València tindrà lloc el pròxim diumenge que ve 17 de maig a partir de les 10:00 hores pels principals carrers de la ciutat, amb una inscripció màxima de 15.000 corredors.

La inscripció en la prova s’ha de fer amb antelació per raons de seguretat. Les persones interessades a córrer la 33a Volta a Peu podran inscriure’s en les plantes d’esport d’El Corte Inglés a València fins al dissabte 16 de maig o fins que s’esgoten els dorsals. Les persones amb discapacitat física que vulguen participar en la Volta a Peu podran fer-ho en una categoria especial i hauran de fer la inscripció en la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana.

El recorregut i la distància de la carrera es mantenen respecte a les edicions anteriors. L’eixida i la meta estaran situades al passeig de l’Albereda i la distància que s’ha de recórrer és de 8 quilòmetres.
mapaVoltaLa inscripció és de dos euros per participant, i l’organització destinarà la meitat de la recaptació a finançar la labor solidària de Fundació Maides, entitat que té com a finalitat exercir la caritat, a través d’una atenció integral a persones amb malaltia mental crònica, en situació de pobresa i exclusió social

La prova continuarà formant part de l’ampli calendari de Valencia Ciudad del Running. Amb el patrocini principal de Caixa Popular, la carrera està organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i compta amb la col·laboració d’El Corte Inglés, Coca-cola, Fundació Trinidad Alfonso, Fundació Bancaixa, Mapfre Seguros, Levante-EMV i la col·laboració de l’Ajuntament de València. .

volta_peu_2015_02

Notícies relacionades