x

La SD Correcaminos confirma la 33a Volta a Peu a València

29 abril, 2015

La SD Correcaminos ha confirmat que València continuarà gaudint de la seua clàssica Volta a Peu. Caixa Popular serà finalment el nou patrocinador de la 33a Volta a Peu a València, 61a de l’època antiga, que, organitzada per la Societat Deportiva Correcaminos, tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de maig.

La Volta a Peu, prova que en la seua primera fase va començar a celebrar-se l’any 1924, continuarà fomentant, d’esta manera, l’afició de València per la carrera a peu, i omplirà els carrers i avingudes de la nostra ciutat d’un colorit atlètic incomparable, i tot això gràcies a un conjunt d’entitats liderades per Caixa Popular i que formen El Corte Inglés, en els centres del qual es faran les inscripcions a partir del dimarts 5 de maig; Mapfre; Fundació Bancaixa; Coca-Cola, i a les quals se suma en esta edició la Fundació Trinidad Alfonso, tot això amb la col·laboració de l’Ajuntament de València.

VOLTA_peu_valencia_610X450

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar