x

La inscripció femenina es dispara en la 10K València Trinidad Alfonso que acompanya a la Marató

28 agost, 2015

La passió pel running seguix estenent-se en el món i cada vegada són més dones les que decideixen posar-se les sabatilles i començar a sumar quilòmetres a les seues cames. València i la seua prova 10K Trinidad Alfonso, que se celebra de forma paral·lela a la Marató València Trinidad Alfonso, apunta en la seua estadística actual una dada significativa, ja que a dia de hui, en la seua línia d’eixida la participació femenina seria molt més nombrosa que la masculina.

Esta prova de 10 quilòmetres que completa la gran festa que suposa per a la ciutat de València la celebració de la seua marató, compta a data de 25 d’agost, amb 1.406 dones participants. Este nombre de runners suposa un percentatge del 54,93% sobre el total d’inscrits actuals (2200) que ja han garantit la seua presència en una carrera que en la seua cinquena edició, tornarà a compartir eixida en el pont de Monteolivete i arribada sobre les aigües de la Ciutat de les Arts i les Ciències, al costat de la Marató València Trinidad Alfonso.

En comparació de les xifres de 2014, se supera ja en un 33% de dones inscrites a l’edició anterior en estes mateixes dates. Les 347 dones guanyades en el cens respecte a l’any 2014 ,són la mostra inequívoca que l’afluència femenina en les carreres ha passat del testimonial al rellevant.

De moment, la prova de 10k ja compta amb corredores i corredors de 31 nacionalitats diferents, entre les quals es troben alguns països de l’altre costat de l’atlàntic com Canadà, Brasil, Argentina, Costa Rica o Mèxic entre unes altres. I de ben segur, que amb el pas de les setmanes, estes referències aniran en augment.

La 10k t’espera Tanca ja la teua inscripció!

Les inscripcions per a la 10k València Trinidad Alfonso seguixen obertes fins que es complete el contingent dels 8.500 dorsals disposats com a quantitat màxima de participants. Si vols sumar-te a la festa del running que es viurà a València, no ho dubtes, apunta’t ja i no et quedes fóra.

BOTON_INSCRIPCIONES 10K_700x90_VALENCIANO

Notícies relacionades