x

Últims dies per inscriure’t a les sessions de “Al Marató amb Serrano” a València, Madrid i Barcelona

2 setembre, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso i Cárnicas Serrano promouen l’activitat “Al Marató amb Serrano“, una activitat centrada en unir els entrenaments preparatoris amb sessions formatives destinades a guiar la preparació dels corredors populars. Les ciutats de València, Madrid i Barcelona acolliran aquestes jornades gratuïtes. El termini d’inscripció conclou el proper dijous 10 de setembre.

Madrid i Barcelona encara tenen places disponibles de cara a preparar esta gran prova i treballar a consciència la cita del 15 de novembre amb dos atletes de renom. El grup de Madrid comptarà amb el lideratge de Pablo Villalobos, mentre que a la ciutat comtal serà capitanejat per Nacho Càceres.

Per la seua banda, València ja supera de més de la meitat del seu cens en l’activitat, però encara disposa places lliures a menys de dues setmanes per al tancament de termini.

Enguany l’activitat de “Al Marató amb Serrano” centra el seu treball en el reforç de “Els pilars de la Marató“, és a dir, en el reforç de 7 grans temes que componen el nucli de la preparació de la distància.

Cada dissabte, abans del rodatge en grup es repassarà un d’aquests pilars mitjançant una xerrada amb un expert en la matèria. Els pilars seran la planificació, la força, la resistència, l’estratègia de carrera, psicologia, prevenció de lesions i hidratació, alimentació i descans.

INSCRIPCIONES GRUPO VLC_700x90_VALENCIANO

INSCRIPCIONES GRUPOS MAD_BCN_700x90_VALENCIANO

Notícies relacionades