x

7.094 corredors arriben a la primera meta del Circuit en Galápagos

25 gener, 2015

El XI Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València torna a reunir els corredors en la primera de les deu cites pels barris de València. Un total de 7.094 corredors han creuat l’arc de meta en esta primera cita en la XVII Carrera Galápagos, la cita que sol estrenar cada circuit.

 

DIVINA PASTORA 25/01/2015 . enero .  CIRCUITO DE CARRERAS POPULARES DIVINA PASTORA . CARRERA GALAPAGOS ,

El vencedor ha sigut Khalid Sadden, amb un temps de 19:11, el qual s’ha avançat a Fouad Benzeroual que, amb un temps de 19:19, ha ocupat la segona plaça. Mohammed Mohattane (19:20) ha completat el podi masculí.

En categoria femenina, la guanyadora ha sigut Marta Esteban. L’atleta del Serrano Club Atletismo ha recorregut els 6.320 metres del traçat en 21:36. Esta marca li ha servit per a imposar-se a Raquel Landín (22:40), que no ha pogut repetir la victòria de l’any passat, i a Miriam Gregori, que, amb un temps de 23:35, ha quedat en tercera posició.

La carrera Galápagos, organitzada pel C. A. Galápagos és, després de la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, la carrera més antiga de les deu que componen este circuit. La pròxima cita serà al febrer amb la quarta edició de la carrera Universitat de València-Servei d’Educació Física i Esports.

Per favor, accepta les cookies de statistics, marketing per a veure aquest element.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar