x

3.186 corredors desafien la pluja per sentir ‘l’esperit’ de la Marató València

22 març, 2015

L’activitat torna a Valencia Ciudad del Running després de les Falles amb una nova cita, la tercera, de l’XI Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. Era la sexta edició de la Carrera per la Salut ‘Junts Podem’, amb la qual col·labora el Col·legi de Metges de València i el València Basket, junt amb el seu equip de running, ja que l’eixida i la meta tenen lloc al costat de la Fonteta.

Ni la ‘ressaca fallera’, després d’alguns dies en què els entrenaments no s’havien completat, ni el fred o la pluja va disminuir els ànims dels corredors, que es van tornar a donar cita en una multitudinària eixida amb una espectacular recta per a disfrutar de l’‘esperit’ de la Marató de València. I és que esta carrera del Circuit compartix eixe part del traçat, que suposa creuar el pont de Montolivet, que marca l’espectacular eixida de la Marató València Trinidad Alfonso. Molts maratonians i molts que somien ser-ho van sentir eixe esperit especial de creuar este pont abans de prosseguir el traçat pel Jardí del Túria.

En la classificació, van guanyar Mohammed Mohattane i Isabel Checa, ambdós del CA Serrano, que es van imposar en la meta per davant dels 3.186 corredors que no van voler perdre’s esta nova cita amb el running a la nostra ciutat.

Classificació completa de la VI Carrera per la Salut ‘Junts Podem’

mohattane vencedor Salut

Notícies relacionades