x

La 10K Valencia Trinidad Alfonso esgota els 8.500 dorsals disponibles per a la cita del 2 de desembre

30 setembre, 2018

Els 8.500 dorsals disponibles de la 10K Valencia Trinidad Alfonso per al pròxim 2 de desembre s’han esgotat. Una edició més, esta prova paral·lela a la Marató cobrix el total d’inscripcions disponibles.

10K Valencia Trinidad Alfonso - Etiqueta Bronce

D’esta manera, l’eixida que compartiran els maratonians i els corredors de la 10K Valencia Trinidad Alfonso per cada un dels vials del Pont de Montolivet tornarà a omplir-se de participants buscant la seua millor marca en 10.000 metres o debutar en esta bonica distància en esta prova, que enguany estrena Etiqueta de Bronze de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme).

Dels 8.500 participants, el 48 % són dones, per la qual cosa, un any més torna a haver-hi quasi un equilibri entre corredors i corredores.

Amb un preciós recorregut pel centre de la ciutat i la meta en la mateixa passarel·la que poc després creuaran milers de maratonians, la 10K Valencia Trinidad Alfonso no és solament una prova per a acompanyants, sinó que s’ha convertit en una carrera desitjada per molts corredors, com ho demostra un any més el fet d’haver esgotat la xifra de dorsals disponibles.

Ens veiem el 2 de desembre!

Notícies relacionades