x

La 10K Valencia Trinidad Alfonso esgota els 8.500 dorsals disponibles per a la cita del 2 de desembre

30 setembre, 2018

Els 8.500 dorsals disponibles de la 10K Valencia Trinidad Alfonso per al pròxim 2 de desembre s’han esgotat. Una edició més, esta prova paral·lela a la Marató cobrix el total d’inscripcions disponibles.

10K Valencia Trinidad Alfonso - Etiqueta Bronce

D’esta manera, l’eixida que compartiran els maratonians i els corredors de la 10K Valencia Trinidad Alfonso per cada un dels vials del Pont de Montolivet tornarà a omplir-se de participants buscant la seua millor marca en 10.000 metres o debutar en esta bonica distància en esta prova, que enguany estrena Etiqueta de Bronze de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme).

Dels 8.500 participants, el 48 % són dones, per la qual cosa, un any més torna a haver-hi quasi un equilibri entre corredors i corredores.

Amb un preciós recorregut pel centre de la ciutat i la meta en la mateixa passarel·la que poc després creuaran milers de maratonians, la 10K Valencia Trinidad Alfonso no és solament una prova per a acompanyants, sinó que s’ha convertit en una carrera desitjada per molts corredors, com ho demostra un any més el fet d’haver esgotat la xifra de dorsals disponibles.

Ens veiem el 2 de desembre!

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar