x

Vols participar al Rock&Run?

18 setembre, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso tindrà la seua banda sonora particular al llarg del cap de setmana a Expodeporte. Comencen les proves de selecció per als grups que actuaran al Rock & Run, patrocinat per Amstel. L’activitat oferirà, un any més, ambientació sonora i animació als corredors i visitants de la Fira del Corredor. Les actuacions serviran per carregar les piles dels corredors i animar el recinte durant els dos dies previs a l’esdeveniment.

Els grups que actuen sonaran davant les més de 65.000 persones que recorreran la fira Expodeporte durant el cap de setmana, el que suposa una gran oportunitat per donar-se a conèixer en el panorama local, nacional i internacional en un esdeveniment com la Marató València Trinidad Alfonso, condecorat amb l’etiqueta de plata de la IAAF.

Diversos grups musicals valencians han passat durant els darrers anys per Expodeporte València. Totes les seues actuacions, en els exteriors del Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències, han estat seguides amb atenció per part de corredors arribats d’arreu del món i de tots aquells amants de la música desplaçats cap a la fira del corredor.

Per poder actuar en el pròxim Marató València Trinidad Alfonso només cal enviar una proposta, a més d’algun tema propi, al correu info@valenciaciudaddelrunning.com. D’esta manera el teu grup entrarà en el procés de selecció del Rock & Run i podrà tocar al millor marató d’Espanya. Hi ha fins el 30 d’octubre per enviar la proposta.

 

Notícies relacionades