x

La Marató València Trinidad Alfonso bat el seu rècord de participació amb 13.500 inscrits a dos mesos de l’esdeveniment

21 setembre, 2015

València, la Ciutat del Running, està d’enhorabona. El 35è Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, ha batut el seu propi rècord de participants a poc menys de dos mesos per a la seua celebració. A dia de hui, són ja 13.500 els maratonians de tot el món que han escollit València com a destí per disputar la Marató i correran la distància de Filípides a la ciutat de València.

Amb la consecució d’esta fita participativa, la Marató València Trinidad Alfonso torna a trencar la barrera de participants en la prova un any més i es consolida com l’esdeveniment esportiu més representatiu de la ciutat. Unes xifres de rècord que aniran perfilant i creixent d’ací al proper 15 de novembre, ja que la inscripció a la prova continua oberta a través de la plana web oficial www.maratonvalencia.com. Als espectaculars números a les quals cal sumar els 8.500 corredors que disputaran la carrera paral·lela de 10 quilòmetres. Entre ambdues proves ja hi ha 22.000 corredors que tenen una cita al pont de Montolivet, una xifra que seguirà augmentant en els pròxims dos mesos.

RECORD INSCRIPCIONES_v4
Cada vegada més internacional
Pel que fa al cens de participació actual, el gran increment del nombre d’assistents a la Marató València Trinidad Alfonso resideix, en gran part, al creixement del corredor internacional. El percentatge de runners estrangers, en l’edició actual, s’acosta al 28% del cens total. Prop de 4.000 corredors vinguts d’arreu del món ja han confirmat que estaran a València el pròxim 15 de novembre, superant així als 3.276 participants forans de l’edició de 2014.

I també més femenina
D’altra banda, el creixement del públic femení tampoc passa inadvertit en el cens actual. Fins al moment, més d’un 12% dels inscrits són dones. Això suposa que ja són més de 1.600 les xiques que recorreran els més de 42 quilòmetres de la prova, una altra xifra que supera la de l’any passat a menys de dos mesos de l’esdeveniment, ja que en 2014 el cens femení es va concretar en 1.503 dones.

Boton más info inscripciones maraton y 10k valencià

 

Notícies relacionades