x

Viatja i corre la Mitja Marató València amb els millors descomptes

15 juliol, 2016

Si estàs pensant a córrer la mitja marató més ràpida del món, València t’espera amb els braços oberts i les millors promocions per al teu viatge. Arribar a la Ciutat del Running per a volar pels seus carrers en la millor carrera de la història d’Espanya, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, mai havia sigut tan fàcil. Tot el que és necessari per a la teua estada a València, a un sol clic de distància:

Descomptes en Renfe per a la Mitja Marató

Familiars, participants i acompanyants es podran beneficiar de la promoció de Renfe d’un 35% de descompte sobre la tarifa flexible en els servicis de rodalia, mitja distància, llarga distància i AVE en tots els trajectes que t’acosten a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso entre el 19 i el 25 d’octubre.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato-noticies/compra-bitllet-tren-avantatges-especials-correr-marato-valencia-trinidad-alfonso-edp/” target=”blank” background=”#000000″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#1b1616″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]35% descompte Renfe[/vcr_button]

Trens especials amb origen i destinació Barcelona i Madrid

D’altra banda, independentment de la promoció oferida per Renfe, des de www.welcometovalencia.com s’oferix als corredors i acompanyants l’accés a places especialment contractades per a la marató en trens amb origen i destinació Barcelona i Madrid. Estos trens especials busquen facilitar la disponibilitat de places des de dos dels punts neuràlgics del país. A més, garantixen la devolució íntegra del bitllet en cas de lesió. Ja pots fer-te amb ells en el portal “Welcome to València”, coordinat per viatges Transvía, i en el següent telèfon: 96 387 09 96.

Viatja en autocar amb Avança

Per a tots aquells que vullguen viatjar en el dia previ a la prova i tornar el dilluns a les seues ciutats de residència, València Ciutat del Running ha arribat a un acord amb Avança perquè tots els corredors i acompanyants puguen gaudir d’un 40% de descompte en el els trajectes que realitza la línia entre Madrid i València.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/noticias-vcr/avanza-oferira-descomptes-40-viatjar-autocar-marato-mitja-marato-valencia/” target=”blank” background=”#000000″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#1b1616″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]40% descompte Avanza[/vcr_button]

I amb avió, amb Skyteam

Si la teua opció és viatjar a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso amb avió, tens la possibilitat de fer-ho amb un sol clic i aprofitar-te de la promoció de Skyteam. L’aliança d’aerolínies oferix fins a un 15% de descompte en tots els vols amb destinació València o Alacant en les dates prèvies a la celebració de la prova.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/noticias-vcr/vola-skyteam-valencia-aconseguix-fins-15-descompte/” target=”blank” background=”#000000″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#1b1616″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]15% descompte Skyteam[/vcr_button]

Si el que busques són paquets turístics

No obstant això, si el que busques és la gestió integral del teu viatge a València per córrer i a més, conéixer la ciutat, també tens a la teua disposició diferents paquets turístics per a acudir a la millor marató d’Espanya des de llocs tan diversos del món com Barcelona, Madrid, Berlín, Roma, París, Praga, Rotterdam, Boston, Londres o Estocolm perquè només hages d’arribar a València i preocupar-te de córrer i gaudir.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/mitja/zona-corredor-mitja-marato/organitza-el-teu-viatge/” target=”blank” background=”#000000″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon_color=”#1b1616″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Organitza el teu viatge: Packs turístics[/vcr_button]

Hotels? Restaurants? Visites guiades?

A més de tot l’anterior, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso oferix tot tipus d’opcions per a completar la teua estada. Des del portal www.welcometovalencia.com pots gestionar el teu hotel per a les nits que vullgues allotjar-te a València, o si ho preferixes, dormir en un apartament. O reservar taula en un restaurant o una visita als enclavaments més destacats. Perquè València és molt més que running i la ciutat oferta nombroses activitats al llarg de la setmana de la prova.

Cada vegada queda menys per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Comença a preparar-te per a la carrera més ràpida del món a València, la Ciutat del Running, i inscriu-te en la millor prova d’Espanya. La Mitja Marató València t’espera.

Notícies relacionades