x

52 països ja han confirmat la seua presència en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

24 juliol, 2016

1516-MMVLC2015-442

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos, ja està marcat en roig en el calendari de centenars de corredors del món. El pròxim 23 d’octubre València es convertirà en una ciutat que parlarà desenes de llengües diferents amb un mateix objectiu: completar els 21.097,5 metres de la prova mediomaratoniana més ràpida del món en 2014 i 2015. A dia d’avui la prova ja compta amb 52 nacionalitats diferents que participaran en l’esdeveniment i 900 corredors estrangers, xifres que es troben a punt de convertir-se en històriques amb més de 4 mesos per davant perquè l’esdeveniment done el tret d’eixida.

En total són més de 5.000 els corredors valencians, espanyols i internacionals que, a dia d’avui, ja esperen amb ganes el moment de l’eixida des de l’Avinguda del Port en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso mancant menys de 4 mesos per a la celebració de la carrera.

Itàlia i els Països Baixos, enlluernats per València i la seua Mitja Marató

És conegut en el món del running la passió per aquesta pràctica esportiva existent a Itàlia. El país transalpí és el primer en nombre de corredors de fora d’Espanya amb més de 300 mancant 4 mesos per a la celebració de la prova. Al costat d’ells, els Països Baixos ocupen la segona posició en corredors estrangers. Un total que supera els 150 corredors participants que ja van quedar sorpresos de les bondats de la ciutat i del circuit per a la pràctica esportiva. En 2015 van ser 379 i enguany van camí de trencar totes les xifres. Tancant el podi de països amb major nombre de participants en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso es troba Regne Unit, que ja supera el centenar de runners que correran pels carrers de València el pròxim 23 d’octubre.

De Japó a Canadà

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso tindrà representació de corredors de més de mig centenar de països diferents. Alguns tan exòtics i llunyans com Xina, que ja compta 7 participants de la prova. Al costat d’aquests, corredors de països com Japó, Taiwan, Hong Kong o Filipines també han confirmat ja la seua presència en la prova.

Quant al continent americà, enguany ha donat un altre salt quantitatiu i ja compta amb 50 participants, sent 13 d’ells nord-americans. A més, canadencs, bolivians, mexicans i argentins entre moltes altres nacionalitats prendran l’eixida el pròxim dia 23 d’octubre a les 9 del matí des de l’Avinguda del Port en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, el més ràpid del món.

La carrera valenciana ja és una de les més prestigioses del panorama internacional amb la concessió de la Gold Label per part de la IAAF i a més posseeix dues dels millors cronos de la història aconseguits per Abraham Cheroben en 2014 (58:43) i 2015 (59:10). Aquests criteris organitzatius i esportius han posat en el mapa a València com una de les grans ciutats per a la pràctica de la carrera a peu i han animat a runners de més de 50 països a participar en l’esdeveniment.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/mitja/inscripcions-mitja-marato/” background=”#f4ac1d” color=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripcions Mitja Marató[/vcr_button]

Notícies relacionades