x

Compra el teu bitllet de tren amb avantatges especials per a córrer en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso

20 juny, 2016

Descuentos Renfe - Maraton y Medio Maraton Valencia

Mitja Marató València Trinidad Alfonso vol facilitar als corredors i als seus acompanyants el desplaçament a la Ciutat del Running per a ser partícips de la seua prova el pròxim 23 d’octubre. Per açò, enguany es tornaran a oferir diferents alternatives per a concretar el seu desplaçament amb tren a València amb antelació, sense cap tipus de contratemps i, a més, amb valors afegits en funció del seu doble objectiu: d’una banda, gaudir de la ciutat i, per un altre, adaptar les característiques del seu viatge a la carrera en la qual va a competir.

Els bitllets de Renfe, amb un descompte del 35%

Una de les opcions serà la campanya que llançarà Renfe habilitant una tarifa promocional pensada perquè tant els runners com els seus acompanyants gaudisquen d’un 35% de descompte en els bitllets adquirits per a viatjar a la Ciutat del Running entre el 19 i el 25 d’octubre.

Aquest descompte s’activarà, aproximadament, tres mesos abans de la celebració de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso (23 d’octubre) i s’aplicarà únicament sobre la tarifa flexible de tots els serveis de rodalies, mitja distància, llarga distància i AVE amb destinació a València.

Aquells interessats a beneficiar-se de la promoció de Renfe nomes han de descarregar la “autorització de descompte” que s’adjunta a continuació. En este document consta un codi a introduir durant la compra del bitllet des de www.renfe.com:

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/wp-content/uploads/2016/06/MEDIO-MARAT%C3%93N.pdf” background=”#f4ac1d” color=”#170f0f” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Autorització de descompte Mitja Marató[/vcr_button]

Un ‘vagó extra’ des de Madrid i Barcelona

Una altra opció per a tancar el desplaçament a València ve de la mà de Viatges Transvia. En este cas, l’agència ha concretat amb Renfe una sèrie de places limitades especialment contractades per a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso en trens que tenen a Madrid i Barcelona com a origen i destinació. Esta opció ja es pot consultar en la pestanya “Trens especials” de la plana web www.welcometovalencia.com o en el telèfon d’atenció al client 96 387 09 95.

Gestionades per Viatges Transvia, estes places comporten l’avantatge d’una cancel·lació sense despeses en cas de lesió sempre que es presente el corresponent certificat mèdic. A més, a diferència de la pàgina de Renfe en la qual la venda no s’obri fins a tres mesos abans, ací ja es poden adquirir els bitllets en els següents horaris i dies concrets:

[vcr_box title=”Relació de “trens especials” de Viatges Transvia per a Marató:” radius=”0″]

ORIGEN MADRID

DISSABTE 22 OCTUBRE – MADRID / VALENCIA – EIXIDA: 09.40 – ARRIBADA: 11.20

DIUMENGE 23 OCTUBRE – VALENCIA / MADRID – EIXIDA: 19.10 – ARRIBADA: 20.48

Preu per persona anada i tornada: 90 €

ORIGEN BARCELONA

DISSABTE 22 OCTUBRE – BARCELONA / VALENCIA – EIXIDA: 08:00 – ARRIBADA: 11:09

DIUMENGE 23 OCTUBRE – VALENCIA / BARCELONA – EIXIDA: 17:56 – ARRIBADA: 21:39

Preu per persona anada i tornada: 60 €

[/vcr_box]

Notícies relacionades