x

Vestix-te de València amb les camisetes de la Marató i la 10K

4 novembre, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, i la seua 10K paral·lela han presentat les camisetes commemoratives d’ambdós proves que entregaran a tots els participants en les seues respectives bosses del corredor. La marca esportiva nord-americana Brooks, especialitzada en la carrera a peu, oferirà a tots els participants una peça única d’alta qualitat que vestirà de colors blaus la marató i taronja la 10K.

Una ciutat d’or en tots els sentits

València és or. La seua marató ha sigut la primera d’Espanya a obtindre l’etiqueta d’or de l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme (IAAF), però hi ha molts altres motius que fan de València una ciutat d’or: les nostres tradicions, el nostre clima, el nostre mar, la nostra gastronomia… Per això enguany hem volgut retre homenatge en la camiseta de la marató a tots els aspectes que fan que la nostra ciutat siga d’or.

D’esta manera, els corredors de la Marató València Trinidad Alfonso EDP i la seua 10K paral·lela comptaran amb una peça especial pensada per a l’ocasió, ja que commemorarà la prova i l’èxit de la Road Race Gold Label de la IAAF amb un rivet de l’Etiqueta d’Or en la part inferior de la camiseta. A més, també mostrarà el motiu que s’ha empleat per il·lustrar a la Ciutat del Running en la seua sabatilla, amb els logos dels aspectes, objectes o aliments més emblemàtics de València.

La camiseta, de teixit ultralleuger, està pensada per a una transpirabilitad i comoditat màximes. A més, s’ha dissenyat amb costures planes perquè desapareguen les incòmodes fregades que es produïxen en el cos amb la suor. Ambdós portaran escrites la distància (42.195 per a la marató i 10.000 per al 10K) de cada una de les proves.

Sobre Brooks Running

Brooks Running dissenya i confecciona calçat específic esportiu tècnic d’alt rendiment així com roba i accessoris en més de 60 països en tot el món. En el mercat del running–atletisme té l’objectiu d’inspirar a tot el món a córrer, a eixir al carrer i sentir-se actiu, viu. Córrer més temps, arribar més lluny i fer-ho més ràpid. Tot açò amb la filosofia “Run Happy”: tot el món pot córrer i pot gaudir mentre ho fa.

Fundada en 1914, Brooks és subsidiària de Berkshire Hathaway Inc. i té la seua seu a Seattle.

camiseta-mh

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar