x

Vestix-te de València amb les camisetes de la Marató i la 10K

4 novembre, 2016

La Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, i la seua 10K paral·lela han presentat les camisetes commemoratives d’ambdós proves que entregaran a tots els participants en les seues respectives bosses del corredor. La marca esportiva nord-americana Brooks, especialitzada en la carrera a peu, oferirà a tots els participants una peça única d’alta qualitat que vestirà de colors blaus la marató i taronja la 10K.

Una ciutat d’or en tots els sentits

València és or. La seua marató ha sigut la primera d’Espanya a obtindre l’etiqueta d’or de l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme (IAAF), però hi ha molts altres motius que fan de València una ciutat d’or: les nostres tradicions, el nostre clima, el nostre mar, la nostra gastronomia… Per això enguany hem volgut retre homenatge en la camiseta de la marató a tots els aspectes que fan que la nostra ciutat siga d’or.

D’esta manera, els corredors de la Marató València Trinidad Alfonso EDP i la seua 10K paral·lela comptaran amb una peça especial pensada per a l’ocasió, ja que commemorarà la prova i l’èxit de la Road Race Gold Label de la IAAF amb un rivet de l’Etiqueta d’Or en la part inferior de la camiseta. A més, també mostrarà el motiu que s’ha empleat per il·lustrar a la Ciutat del Running en la seua sabatilla, amb els logos dels aspectes, objectes o aliments més emblemàtics de València.

La camiseta, de teixit ultralleuger, està pensada per a una transpirabilitad i comoditat màximes. A més, s’ha dissenyat amb costures planes perquè desapareguen les incòmodes fregades que es produïxen en el cos amb la suor. Ambdós portaran escrites la distància (42.195 per a la marató i 10.000 per al 10K) de cada una de les proves.

Sobre Brooks Running

Brooks Running dissenya i confecciona calçat específic esportiu tècnic d’alt rendiment així com roba i accessoris en més de 60 països en tot el món. En el mercat del running–atletisme té l’objectiu d’inspirar a tot el món a córrer, a eixir al carrer i sentir-se actiu, viu. Córrer més temps, arribar més lluny i fer-ho més ràpid. Tot açò amb la filosofia “Run Happy”: tot el món pot córrer i pot gaudir mentre ho fa.

Fundada en 1914, Brooks és subsidiària de Berkshire Hathaway Inc. i té la seua seu a Seattle.

camiseta-mh

Notícies relacionades