x

València, Madrid i Barcelona preparen la Marató València Trinidad Alfonso amb Cárnicas Serrano

30 juliol, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso i Cárnicas Serrano presenten per segon any la seua activitat “A la Marató amb Serrano”. Les ciutats de València, Madrid i Barcelona acolliran estes jornades, que començaran en el mes de setembre i que se celebraran tots els dissabtes amb la ment posada en el pròxim 15 de novembre, quan es dispute la Marató València Trinidad Alfonso. prova que organitza la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València.

Els corredors rebran formació per a guiar la seua preparació tant física com a mental per a la Marató, per la qual cosa no solament es tractarà de córrer, sinó que també es treballaran aspectes com la recuperació, l’alimentació, les intensitats i totes les variables que influixen en l’entrenament de la distància dels 42.195 metres.

700x360

Enguany l’activitat porta el subtítol de “Els pilars de la Marató” i estarà centrada en 7 grans temes que componen el nucli de la preparació de la distància regna. Cada dissabte, abans del rodatge en grup es repassarà un d’estos pilars mitjançant una xarrada amb un expert en la matèria. Els pilars seran la planificació, la força, la resistència, l’estratègia de carrera, psicologia, prevenció de lesions i hidratació, alimentació i descans

Les inscripcions para “Al Maratón con Serrano” començaran el pròxim 23 de juliol i finalitzaran el dia 10 de setembre. La participació en estes proves serà gratuïta i estarà reservada per a tots els runners que ja s’hagen inscrit en la Marató València Trinidad Alfonso. Quant al nombre d’inscrits, tant a Madrid com a Barcelona les places estaran limitades a 150 corredors. Els participants estaran coordinats pels atletes Pablo Villalobos a Madrid i per Nacho Càceres a Barcelona. Per la seua banda, València augmentarà el nombre de runners inscrits en els entrenaments “Al Maratón con Serrano” fins als 400.

Enguany la Marató València Trinidad Alfonso i Cárnicas Serrano han volgut fer un pas més amb els grups d’entrenament i acompanyar als participants de la Marató en l’aspecte psicològic a més del físic. Dins de la Marató amb Serrano s’ha creat el projecte “Ment Marató” de la mà del psicòleg esportiu David Llopis.

Este nou projecte pretén acompanyar a tots els participants de la Marató durant els tres mesos que dura la seua preparació. Cada setmana es llançarà un vídeo relacionat amb l’aspecte mental de la Marató i es difondran uns quaderns de treball perquè de manera individual cada persona puga treballar la seua part psicològica. Estos quaderns i vídeos seran públics a través de les xarxes socials i plataformes de Cárnicas Serrano i la Marató València Trinidad Alfonso.

A més es crearà un reduït grup de treball de 25 participants que tots els dijous rebran un entrenament i preparació addicional en l’aspecte mental. Podran inscriure’s a l’activitat les persones que també estiguen apuntades “Al Maratón con Serrano” encara que el nombre de places està limitat a 25 persones.

Finalment, cal destacar, la participació en aquesta activitat, dels diaris Marca i Sport, que donaran el seu recolze en Madrid i València, així com a Barcelona, de forma respectiva.

 

INSCRIPCIONES GRUPO VLC_700x90_VALENCIANO

 

INSCRIPCIONES GRUPOS MAD_BCN_700x90_VALENCIANO

Notícies relacionades