x

L’altre Forrest Gump també va recórrer els carrers de València

24 juliol, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso agrupa en el seu pilot a tot tipus de corredor disposat a passar-ho d’alló més bé i amb ganes de participar en l’esdeveniment esportiu més multitudinari de la ciutat. Cada any són molts els personatges famosos que s’acosten a l’esdeveniment, però va ser en la passada edició quan un personatge de la gran pantalla es va colar entre els runners que més aplaudiments van alçar i més xiulits de recolzament es van portar per part del públic: Forrest Gump, en la seua versió valenciana.

[vcr_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Y89MwabN–8″]

“Corre, Forrest”, li cridava la gent a Adan Ortells Mor. Este veí del Port de Sagunt es va amagar baix la pell de Forrest Gump, el personatge que va interpretar Tom Hanks allà pel 1994. Adan, com els seguidors del simpàtic personatge, va començar a córrer després d’emocionar-se amb la pel·lícula, 21 anys sumant quilòmetres. Ja havia corregut alguna Marató, però en l’edició de 2014 de la Marató València Trinidad Alfonso va decidir fer-ho amb un abillament similar al que van utilitzar en la famosa pel·lícula per a vestir al personatge de Forrest Gump.
L’altre Forrest Gump es va ficar tot el que va poder en el paper. Adán es va deixar barba i pèl llarg per a semblar-se encara més. Adan diu que la idea se li va ocórrer perquè el creixement del món del running ha provocat que molts corredors deixen de disfrutar del camí i que solament pensen en l’èxit o el fracàs. Per açò Adan va decidir disfrute, com feia el personatge, posant-se en la pell de Forrest Gump amb una vestimenta molt similar i fins i tot amb la gorra de Bubba Gump per a córrer la 34 edició de la Marató València Trinidad Alfonso. “No passaven dos minuts sense que algú m’animara”.

Forrest Gump Valencia 2

Adan diu que tornarà a córrer la Marató València Trinidad Alfonso vestit de Forrest Gump. El seu abillament anirà canviant al llarg del recorregut –com ja va fer en 2014- i s’anirà despullant de la roba per a posar-se altres peces que portava Tom Hanks durant el llargmetratge.
“Quan em cansava, dormia. Quan tenia fam, menjava. Quan havia d’anar, ja sap, anava. Només corria. Corria, perquè tenia ganes de córrer”, Forrest Gump.

Notícies relacionades