x

València Ciutat del Running visita la Marató de Sevilla

17 febrer, 2015

València Ciutat del Running contínua la seua promoció en la fira de la Marató de Sevilla. Després de la primera parada en la fira de la Mitja Marató de Santa Pola, la promoció de València Ciutat del Running torna de nou a interactuar amb els corredors. En esta ocasió, el punt de trobada s’establirà en la fira del corredor de la Marató de Sevilla.

Davall la marca València Ciutat del running, un concepte estratègic que pretén conjuminar esforços en la consolidació de València com a ciutat de referència internacional en la pràctica de l’atletisme popular i de les carreres de fons, tant la Marató com el Mitjà València Trinidad Alfonso, seran els principals reclams de cara als corredors congregats en la cita de la ciutat sevillana.

Tots els visitants que passen pel stand de València Ciutat del Running podran informar-se sobre la tota l’oferta de carreres que s’ofereix a València, així com participar en el sorteig de dorsals per a la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i també, recaptar informació de caràcter turístic a la disposició dels interessats a visitar i córrer pels carrers de València.
sevilla2 Todos los visitantes que pasen por el stand de Valencia Ciudad del Running podrán informarse sobre la toda la oferta de carreras que se ofrece en Valencia, así como participar en el sorteo de dorsales para el Maratón y el Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso y también, recabar información de carácter turístico a disposición de los interesados en visitar y correr por las calles de Valencia.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar