x

6.742 corredors espremen el traçat de la IV Carrera Universitat de València

22 febrer, 2015

Un total de 6.742 corredors van creuar la meta de la IV Carrera Universitat de València, segona cita del XI Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. Una prova amb una enorme repercussió popular i universitària, ja que hi participen nombrosos corredors que estudien, fan classe o treballen en els centres de la Universitat de València. I amb una especial classificació per a ells.

Una eixida amb milers de corredors i una especial arribada a la zona esportiva del campus universitari, que es va omplir de corredors després dels seus ràpids 5.335 metres. Va guanyar Jaouad Tougane, que va entrar a meta amb 16:03, amb el mateix temps que Khalid Sadden i només uns segons abans de Fouad Benzeroual. En dones, cares i noms més coneguts de les proves valencianes, amb la victòria de Marta Esteban (Serrano CA), amb un temps de 18:04, i les companyes del The Kenyan Urban Way Raquel Landín (19:19), i Míriam Gregori (19:29) completant el pòdium femení.

Classificació oficial de la prova.

Ganadores masculinos y femeninos.

En acabar la prova, i després de l’arribada a esta especial meta dels quasi 7.000 corredors que es van sumar a esta cita de Valencia Ciudad del Running, es va posar en marxa una nova iniciativa, amb les carreres infantils per a menors de 12 anys. Diverses categories i distàncies perquè els més menuts de la casa compartisquen afició per l’esport amb els seus pares i germans majors. Una experiència molt interessant que es repetirà en quatre de les huit proves del Circuit que queden per disputar-se.

niños2 Galería de imágenes de la FDM Valencia.

[vcr_youtube_advanced url=”http://youtu.be/er3aT7QTKSQ” width=”640″ height=”360″ responsive=”no” autohide=”yes” rel=”no”]

Notícies relacionades