x

El XI Circuit regressa amb l’estrena de les carreres infantils

16 febrer, 2015

Este diumenge té lloc la segona cita de l’XI Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València amb la IV Carrera Universitat de València-Servei d’Educació Física i Esports. Una distància de 5.300 metres que compartiran milers de corredors com en cada cita del Circuit, amb eixida a l’avinguda del Primat Reig i meta a les instal·lacions esportives del campus de la Universitat de València.

Però la principal novetat en esta prova és que serà la primera carrera de les cinc cites de l’XI Circuit que inclourà les carreres per a menors de 12 anys, que tindran lloc a partir de les 10:15 hores, amb la prova ja finalitzada. Les inscripcions estaran limitades a 300 participants i tindran un cost d’1 €, quantitat solidària en benefici de Càritas València.

Carreras infantiles en el XI Circuito.
Carreras infantiles en el XI Circuito.

Estes carreres infantils constaran de categories no competitives com ‘prebenjamí’ i ‘menors de cinc anys’, i altres de competitives com ‘aleví’ i ‘benjamí’. En total, participaran xiquets i xiquetes nascuts entre 2004 i 2012, amb distàncies adaptades a eixes edats, que oscil·laran entre els 198 metres i els 960 metres, aproximadament. Hi haurà un parc infantil amb unflables a la zona de meta des de les 8:30 hores fins a les 11 hores perquè els més menuts es divertisquen.

Les inscripcions a esta carrera i les proves infantils estaran obertes fins al dijous que ve 19 de febrer a les 20 hores o fins a esgotar els dorsals disponibles.

Info: FDMValencia

Notícies relacionades