x

Servicis per al corredor

11 novembre, 2015

ALTRES SERVEIS D’INTERÉS PER AL CORREDOR

Recorregut virtual

Descobrix a través del següent enllaç, el recorregut virtual de la Marató i 10k València Trinidad Alfonso. En esta versió interactiva podràs trobar multitud de Serveis a la teua disposició.

Televisió en directe i retransmissió al web

En televisió, la prova es podrà seguir en directe a Movistar +, Levante TV i Teledeporte. A més a més, també podrà ser seguida en directe a través del web oficial, via streaming, www.maratonvalencia.com

Ràdios

La prova es podrà seguir a través de la ràdio on-line Marató Ràdio i les principals emissores de ràdio donaran informació sobre la mateixa.

Xarxes socials

Les xarxes socials de la Marató València Trinidad Alfonso oferiran informació actualitzada de la prova en els seus canals oficials de Facebook i Twitter. Per a esta edició el hashtag a emprar és #valenciaesrunning

APP Marató València Trinidad Alfonso

Enguany et presentem com a novetat, l’APP de la Marató València Trinidad Alfonso. Només has de buscar-la i descarregar-la des del teu smartphone. Descarrega-la!

Classificacions al final de la carrera

Una vegada acabada la Marató i la 10k València Trinidad Alfonso, et convidem a que et llances a la nostra web oficial www.maratonvalencia.com perquè consultes la teua classificació. Una cosa que també podràs realitzar mitjançant el teu Smartphone i el codi QR que porta el dorsal o via SMS.

On aconseguir el meu fotografia i el meu diploma personalitzat?

A partir del dilluns 16 de novembre, www.marathon-photos.com t’ofereix la possibilitat de comprar el teu fotografia creuant la meta de la Marató i 10k València Trinidad Alfonso. A més, des d’esta mateixa web, podràs accedir al servei i descarregar el teu diploma de finisher de manera gratuïta.

Hauran vídeos de carrera on buscar-me?

Sí. Durant el dilluns 16 de novembre, a la nostra web oficial www.maratonvalencia.com podràs vore i descarregar els teus vídeos d’eixida, pas pels diferents punts del recorregut i arribada a meta.

D’altra banda, recorda que està a la teua disposició el Telèfon d’atenció al corredor +34 963.940.200 i el servei de Wathsapp +34 672.114.201.

Notícies relacionades