x

Dues pantalles gegants i 148 animacions per seguir la Marató València Trinidad Alfonso

11 novembre, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, vol que ixes a animar i alhora a disfrutar de tota la carrera per tota la ciutat. Per això l’organització ha decidit disposar de més d’un centenar d’animacions per tot el recorregut i de 2 pantalles gegants per viure l’emoció de la competició en tot moment.

Els panells estaran col·locats a la Plaça de l’Ajuntament i en la Porta de la Mar, llocs de gran afluència per al públic espectador de la carrera que s’amuntega al llarg dels més de 42 quilòmetres per encoratjar als més de 17.000 corredors del millor marató d’Espanya. Els punts triats, a més d’oferir la retransmissió Marató València Trinidad Alfonso, seran també ubicacions d’animació de l’esdeveniment esportiu més gran la València, la Ciutat del Running.

Les diferents activitats que se succeiran en la prova estan pensades perquè els participants de la carrera no se senten sols en cap moment. Hi haurà batucades perquè els corredors mantinguen el ritme, música amb el tabalet i la dolçaina, animacions de clubs esportius, associacions i diverses entitats.

Per la seua banda, la Fundació Activa Espina Bífida també tindrà el seu punt d’animació com a entitat solidària de la prova per a enguany. L’últim quilòmetre, al quilòmetre de l’esforç, serà el lloc en el qual els col·laboradors de la fundació donaran el seu últim alè als corredors abans d’arribar a meta. També l’Associació Espanyola Contra el Càncer estarà en un dels punts d’animació de la carrera.

Diversos complexos esportius com Trecet 10, Esportinat, Supera, Forus Rambleta o Altafit també posaran el toc atlètic i motivador a les accions per enaltir als maratonians.

Estes són només una mostra de les més d’un centenar d’animacions que tractaran d’ajudar els corredors a superar la prova i que donaran suport al públic en el suport massiu als participants de la Marató València Trinidad Alfonso.

Notícies relacionades