x

Què hi ha nou en Valencia Ciudad del Running l’any 2016?

8 febrer, 2016

L’any 2016 ens espera un altre calendari replet de carreres i esdeveniments en Valencia Ciudad del Running. Les grans proves de la ciutat es mantenen en participació i organització, i continuen creixent, però també tindrem l’oportunitat de disfrutar de noves cites i traçats al llarg dels pròxims mesos.

Tot seguit presentem un resum de tots els esdeveniments nous que ens esperen en Valencia Ciudad del Running durant l’any 2016:

Etiqueta d’Or en les grans proves

Marató València i Mitja Marató València Trinidad Alfonso estrenen la nova Etiqueta d’Or de la IAAF, que millorarà encara més les proves millor valorades a Espanya. L’organització ja està treballant en diferents millores en l’eixida de les dos proves.

Noves proves per a disfrutar a València

Noves carreres i esdeveniments per a disfrutar en Valencia Ciudad del Running. El 8 de maig arriba la Wings for Life World Run, un esdeveniment mundial que arriba enguany a València amb el seu solidari i nou model de carrera, on tots els corredors prenen l’eixida, però la meta és quan els agafa el cotxe que tanca la carrera, segons els seus ritmes de carrera. Tindrà lloc al Jardí del Túria.

Al mes d’octubre, el circuit RunCáncer, 100% solidari en la lluita contra el càncer, fa parada a València amb un gran esdeveniment que unirà una carrera i una marxa el pròxim 2 d’octubre amb la I Carrera Solidària València contra el Càncer.

Per al mes de novembre, amb una data també per confirmar, s’espera una nova carrera que unirà a tots en la lluita contra la violència de gènere.

P-20150505-00166_News__1_

Carreres que canvien el recorregut

Hi ha altres proves que faran millores i canvis en el seu recorregut, amb l’objectiu d’oferir un millor servei al corredor. En este sentit, el 10K Fem Dia de la Dona Esportista tindrà eixida i meta a l’Albereda, amb un recorregut totalment urbà.

A més, el III Repte AVAPACE Corre 50 10K en 50 hores traslladarà les seues 50 hores d’atletisme ininterromput a València al Circuit 5K, on grups de corredors participaran de manera ininterrompuda des del divendres 3 fins al diumenge 5 de juny, aprofitant la instal·lació de l’estadi del Túria i l’especial superfície per a córrer del Circuit 5K.

Més cites solidàries

València és una de les ciutats amb més carreres i amb major participació solidària en estes proves. Així, noves cites busquen ajuda per a causes solidàries o ONG a l’empara de la resposta solidària dels corredors. En este sentit, detallem a continuació algunes de les proves que se sumen al calendari esportiu i solidari:

–II Carrera Von Hippel-Lindau, este dissabte 13 de febrer, amb 7.000 metres per a donar visibilitat a esta malaltia.

–I Carrera Solidària Fundació ANAR-Falla Blanqueries, el dissabte 20 de febrer.

–I Carrera corre per ells – Tots amb Llorens, el pròxim 3 d’abril.

–Carrera PallasSOSpital, el 24 de maig, amb l’ajuda a esta ONG que treballa amb els xiquets als hospitals.

 

Notícies relacionades