x

Punts animació

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP es converteix cada mes d’octubre, en una gran festa de l’atletisme popular. Després de 26 edicions, aquesta prova que atrau a corredors de tot el món, pren els carrers de València com a avantsala esportiva a la gran marató de la ciutat.

Les seues xifres esportives són de rècord, igual que la calor que el públic brinda als participants en la carrera. Una infinitat de punts d’animació distribuïts pel recorregut espenten als corredors a aconseguir el seu repte: culminar amb èxit la distància de 21.097 metres.

Un esforç recompensat en forma d’animacions, des del quilòmetre 1 fins al quilòmetre l’últim. Grups de percussió, agrupacions falleres, l’entitat solidària de la prova i molts altres, se sumen al recorregut d’aquesta prova i amb els seus ànims, ajuden als corredors.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar