x

FAQs Gestiona la teua Inscripció 21K

gestion dorsales medio maraton valencia

L’organització de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP posa a la disposició de tots els seus corredors inscrits la zona d’Autoservei, on poden fer diferents gestions amb la seua inscripció i sol·licitar serveis que oferix la carrera, tots recollits en els reglaments d’ambdós proves.

Amb esta sol·licitud, el corredor podrà comprovar de manera ràpida i eficient les dades de la seua inscripció sempre que ho necessite.

Comprova ací la teua inscripció

Si vols modificar alguna dada de la teua inscripció (telèfon, adreça electrònica, text del dorsal…) pots fer-ho tu mateix.

Modificar alguna dada de la meua inscripció

L’organització permet el canvi de titular del dorsal fins a l’1 d’octubre de 2020 en el cas de la Mitja Marató (pot prolongar esta data si ho considera oportú). 

El corredor inscrit sol·licita el canvi de titular i rep en el seu correu un codi per a una nova inscripció que haurà de facilitar al nou corredor. Quan este complete la seua inscripció (segons el tram de preu vigent més 5 euros de gastos de gestió) el primer corredor rebrà l’import íntegre de la inscripció que hagja fet i s’anul·la la seua participació.

Sol·licita el canvi de titular
ací

Nota: si en el termini de tres dies el nou corredor no completa la inscripció, el codi s’anul·la i la primera inscripció continua sent vàlida, i es podrà repetir el procés.

Si un corredor inscrit es lesiona, pot sol·licitar el reintegrament de l’import de la seua inscripció abans de l’1 d’octubre per a la Mitja Marató. Haurà d’adjuntar un certificat mèdic de la seua lesió (no d’un fisioterapeuta) per a ser estudiat per l’organització. Una vegada validat el certificat i acceptada la sol·licitud, rebrà l’import íntegre de la inscripció en un termini de 3 dies. Esta opció no és reversible i no podrà tornar a sol·licitar la seua inscripció.

Tots els participants poden contractar durant el procés d’inscripció una assegurança de reembossament que els permetrà recuperar el 80 % dels costos de la seua inscripció sense cap justificació abans de l’1 d’octubre per a la Mitja Marató. L’únic import no inclòs en la devolució és la llicència de dia RFEA.

Sol·licita el reembossament per assegurança ací

Si has millorat la teua marca en una carrera de 10K, mitja marató o marató homologada oficialment, pots sol·licitar el canvi de box a un més ràpid. Esta opció serà gratuïta fins a l’1 d’octubre. A partir d’eixa data, tindrà un cost de 15 euros en concepte de “Gastos i reimpressió del dorsal”.

Sol·licita el canvi de BOX

Si no pots acudir a la fira del corredor de les nostres carreres a recollir el dorsal i la bossa del corredor, pots autoritzar una persona perquè arreplegue el teu dorsal i la bossa del corredor. El tràmit és gratuït i es pot sol·licitar simplement amb l’adreça electrònica i el DNI / passaport de la persona que acudirà a arreplegar-lo en el teu nom. Pot sol·licitar-se fins a les 15 h del dissabte previ a la carrera. 

Autoritza la recollida del dorsal ací

Nota: No es necessitarà portar cap paper a la fira.