x

Nova ‘meta’ en la Mitja Marató València: posar un post-it per l’Alzheimer

10 octubre, 2016

AFAV entidad solidaria Medio Maratón Valencia 2016

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso ha vinculat la seua edició de 2016 a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de la ciutat (AFAV), que justament celebra el seu 25é aniversari este mateix any. Per això, l’organització de la prova ha decidit sumar-se a la campanya de conscienciació social “Un post-it per l’Alzheimer”, la qual es desenrotlla des del passat 2010 amb la intenció de cridar l’atenció sobre la malaltia i invitar a més persones a unir-se i lluitar per unes condicions de vida dignes per als que estan afectats per ella.

En concret, esta col·laboració es materialitza en Twitter, on s’invita als seguidors en general i als corredors de la Mitja Marató València en particular a compartir una fotografia amb uns d’estos emblemàtics papers autoadhesius amb el missatge “Creua la meta en @mediomaratonVLC i posa un post-it per l’Alzheimer amb @afavalencia” o semblant. Així mateix, els interessats a ajudar a donar difusió a esta iniciativa poden emprar l’hashtag #postitalzheimer2016 en les seues xarxes socials.

Esta original sinergia amb “Un post-it per l’Alzheimer” és paral·lela a la resta d’accions que la Mitja Marató València realitza per la seua entitat solidària. Per exemple, cada participant en la prova té la possibilitat d’aportar 3 euros extra a AFAV en el moment de la seua inscripció. A més, la Fundació Trinidad Alfonso, col·laboradora principal de la carrera, es compromet a donar un euro per cada finisher el pròxim 23 d’octubre.

D’altra banda, com ja és habitual, l’últim quilòmetre del recorregut de la Mitja Marató València també tindrà caràcter solidari, ja que AFAV instal·larà al llarg d’ell un punt d’animació propi en el que no sols donarà alé a tots els corredors, sinó que també agrairà la seua complicitat.

Amb això, la Mitja Marató València planteja una nova ‘meta’ a tots els seus participants, als amants de l’esport i als ciutadans en el seu conjunt. Perquè córrer els 21.097,5 metres d’esta carrera no és l’única forma de col·laborar amb AFAV, la seua entitat solidària de 2016.

Notícies relacionades