x

Mitja Marató i Farmacia Ribera estrenen els Punts d’Assistència Ràpida en carrera

19 octubre, 2016

Farmacia Ribera, amb el seu lema ‘Salut i benestar de forma natural’ i la seua missió per difondre hàbits de vida saludables i la pràctica d’activitats esportives, estarà al servici de tots els runners que participaran en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso el diumenge 23 d’octubre i atendrà les seues necessitats al llarg del recorregut.

Per això, Farmàcia Ribera, en col·laboració amb la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, ubicarà dos ‘Punts d’Assistència Ràpida’ des de l’eixida fins a l’arribada a meta, on un equip de farmacèutics i voluntaris oferiran vaselina i rèflex.

Els Punts d’Assistència Ràpida naixen amb la idea de donar un suport ràpid en carrera al corredor, i estaran ubicats en punts estratègics del recorregut (km 15 i 20). Estos punts solen ser en els que la Mitja Marató comença a notar-se en les cames, i es poden produir rampes i engarrotaments. També, en estos quilòmetres, el fregament de la roba amb la pell pot generar fregades molestes.

Per això, els Punts d’Assistència Ràpida naixen amb la missió de subministrar al runner un servici ràpid que puga ajudar-li a mitigar estes incomoditats i servir com a espenta per acabar la carrera.

 

5d6016ac-b019-466d-8963-3481e3d68c96

A més d’estos dos Punts d’Assistència Ràpida, també s’oferirà un servici de vaselina als voltants de l’eixida, on voluntaris repartiran 20 kg de vaselina entre tots els corredors per evitar eixes incomodes fregades des del començament de la carrera.

Al seu torn, en la línia de meta, un equip de dos farmacèutics professionals subministrarà Rèflex en cas que el corredor ho necessite.

En total, el servici dels Punts d’Assistència Ràpida ho conformarà un equip d’unes 15 persones entre voluntaris i farmacèutics que, a més d’animar, estarà al servici del corredor durant la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. L’objectiu d’este servici és reduir al màxim les incomoditats que es produïsquen per fregades, engarrotaments o rampes. Els punts d’Assistència Ràpida seran un complement al servici que proporcionen el cos mèdic i ambulàncies en els distints punts del recorregut.

Amb esta iniciativa innovadora, els Punts d’Assistència Ràpida són un pas més que continua consolidant a la Mitja Marató València Trinidad Alfonso com la millor carrera d’Espanya.

Notícies relacionades