x

La Mini Marató València MAPFRE obri les inscripcions per a la seua tercera edició

26 octubre, 2016

Despertar l’interés per l’esport en general i per l’atletisme popular en particular. Este és l’objectiu que la Marató València Trinidad Alfonso EDP perseguix des de fa tres anys amb l’activitat Mini Marató València Mapfre. Es tracta d’una sèrie de carreres no competitives per edat en les que poden participar els menors a partir dels tres anys. Així, els més joves junt amb les seues famílies també poden tindre un paper actiu en la carrera de llarga distància per excel·lència de la Ciutat del Running.

Esta activitat paral·lela a la prova de 42.195 metres se celebrarà el dissabte 19 de novembre a les 10 hores a prop de la Ciutat de les Arts i les Ciències, és a dir, just un dia abans de la marató i en la zona propera a Expodeporte, la Fira del Corredor de la marató valenciana, de manera que pares i fills no sols gaudiran de la carrera a peu, sinó que també es contagiaran de l’ambient que respirarà la ciutat amb motiu d’este gran esdeveniment.

La Mini Marató València Mapfre compartirà l’eixida amb la pròpia Marató València Trinidad Alfonso EDP, en el Pont de Montolivet. Des d’ací, els participants recorreran una distància d’acord amb la seua edat –distribuïts en categories que comprenen des de menors de cinc anys fins a juvenil– amb la intenció de que tinguen una experiència semblant a la d’un maratonià adult.

Esta iniciativa organitzada per la Fundació Mapfre i els Jocs Esportius Municipals de l’Ajuntament de València, també té caràcter altruista. El preu per participar, un euro, es destinarà íntegrament a la Fundació ANAR, l’entitat solidària de la Marató València Trinidad Alfonso EDP.

Les inscripcions ja estan disponibles en la pàgina web oficial de la carrera. Els dorsals es podran arreplegar en la primera planta del Museu Príncipe Felipe el divendres 18 de novembre de 10 a 20 hores o el mateix dia de la Mini Marató des de les 9 hores fins a 20 minuts abans del començament de cada prova.

CATEGORIES DISPONIBLES EN LA MINI MARATÓ 2016

CATEGORIA ANYS DE NAIXEMENT LÍMIT INSCRIPCIONS HORARI DISTÀNCIA VOLTES
JUVENIL 1999/2000 100 10:00 2.400 m 4
CADET 2001/2002 100 10:25 1.800 m 3
INFANTIL 2003/2004 150 10:40 1.200 m 2
ALEVÍ 2005/2006 150 11:00 1.200 m 2
BENJAMÍ 2007/2008 150 11:20 600 m 1
PRE-BENJAMÍ 2009/2010 150 11:40 600 m 1
CATEGORIA < 5 ANYS 2011/2013 150 11:55 300 m Recta

 

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar