x

Les millors carreres, a València, la Ciutat del Running

2 novembre, 2015

La Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha donat a conèixer les classificacions de les millors carreres d’Espanya en les diferents distàncies. València s’ha erigit com la millor ciutat per practicar el running per les seues condicions climatològiques i d’altitud. La gran fita d’esta temporada 2014/2015 recau en la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, que ha batut tots els rècords històrics nacionals de puntuació amb un total de 2.870,42 punts el 2015, el que el converteix en la millor marca en la història d’Espanya en qualsevol prova de fons.

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, que celebrarà la seua 35ena edició el proper 15 de novembre, ha estat reconeguda com la millor carrera d’Espanya en la distància dels 42.195 metres, per davant dels de Barcelona, ​​Sevilla i Madrid, segons el rànquing publicat per la Federació Espanyola d’Atletisme.

La prova valenciana va acumular 1.673 punts, 246 més que la de Barcelona, ​​mentre que la de Sevilla (1.332) guanya per vuit punts el tercer lloc a Madrid.

En Mitja Marató també domina la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, que ha celebrat el seu 25é aniversari amb la millor marca de la història d’Espanya i la millor de l’any per segon curs consecutiu, i suma 2.555 punts. La seguixen a la llista les carreres de Madrid (1.802) i Barcelona (1.258).

En la distància de 10 quilòmetres destaca la Sant Silvestre Vallecana, que amb 2.083 dobla en puntuació a la segona carrera del rànquing, els 10 km Vila de Laredo. El tercer lloc, amb 697, correspon a la 10K València Trinidad Alfonso.

Les dades donen un resultat molt concloent: València és la Ciutat del Running i totes les seues proves estan al capdavant en el calendari nacional de carreres.

[vcr_youtube url=”https://youtu.be/QCDxb_gs6Sk”]https://youtu.be/1cPoRbAxzo4[/vcr_youtube]

Notícies relacionades