x

Corredors italians i valencians gaudixen junts de l’última etapa de la Maratona del Mediterrani

5 novembre, 2015

En un altre sensacional i assolellat matí a Valencia Ciudad del Running, un centenar de corredors italians han compartit amb 125 corredors valencians l’última etapa de la Maratona del Mediterrani a la nostra ciutat, un creuer que completa la distància de la marató en tres etapes: Roma, Palma i València.

maratona_meditarraneo3

El recorregut de 10.500 metres, aproximadament, pel Jardí del Túria ha oferit als creueristes i corredors que van decidir sumar-se a esta carrera de manera gratuïta un traçat des de la Ciutat de les Arts i Ciències fins al Parc de Capçalera i tornada fins a les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria, on estava situada la meta.

Entre els participants, alguns dels millors corredors del panorama valencià, com Hicham Ettaichmi, Raquel Landín o Pilar Vilaplana, que no van faltar a la cita per a gaudir d’esta carrera i córrer-la amb intensitat en busca del triomf.

El bon ambient va ser la nota predominant d’esta trobada internacional d’italians a València. La Maratona del Mediterrani forma part d’un creuer tradicional que incorpora esta activitat específica per a corredors després d’haver sumat participants a Gènova, Civitavecchia (Roma) i Palerm, i que la pròxima edició pretén fer una parada prèvia a València per a sumar corredors que participen corrent a la capital italiana i Palma de Mallorca, abans de tancar novament etapes a València.

[vcr_custom_gallery source=”media: 10970,10972,10971,10928,10927,10926″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar