x

Corredors italians i valencians gaudixen junts de l’última etapa de la Maratona del Mediterrani

5 novembre, 2015

En un altre sensacional i assolellat matí a Valencia Ciudad del Running, un centenar de corredors italians han compartit amb 125 corredors valencians l’última etapa de la Maratona del Mediterrani a la nostra ciutat, un creuer que completa la distància de la marató en tres etapes: Roma, Palma i València.

maratona_meditarraneo3

El recorregut de 10.500 metres, aproximadament, pel Jardí del Túria ha oferit als creueristes i corredors que van decidir sumar-se a esta carrera de manera gratuïta un traçat des de la Ciutat de les Arts i Ciències fins al Parc de Capçalera i tornada fins a les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria, on estava situada la meta.

Entre els participants, alguns dels millors corredors del panorama valencià, com Hicham Ettaichmi, Raquel Landín o Pilar Vilaplana, que no van faltar a la cita per a gaudir d’esta carrera i córrer-la amb intensitat en busca del triomf.

El bon ambient va ser la nota predominant d’esta trobada internacional d’italians a València. La Maratona del Mediterrani forma part d’un creuer tradicional que incorpora esta activitat específica per a corredors després d’haver sumat participants a Gènova, Civitavecchia (Roma) i Palerm, i que la pròxima edició pretén fer una parada prèvia a València per a sumar corredors que participen corrent a la capital italiana i Palma de Mallorca, abans de tancar novament etapes a València.

[vcr_custom_gallery source=”media: 10970,10972,10971,10928,10927,10926″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]

Notícies relacionades