x

Les Falles renoven la seua aliança amb el Maraton i Mitja Marató València Trinidad Alfonso

2 octubre, 2015

A l’octubre i novembre, les falles viuran la segona edició del concurs de Running Faller. Esta activitat, promoguda per les organitzacions de la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, té com a objectiu vincular a la festa fallera amb l’animació de les dues proves emblema de la ciutat. Estes dues carreres, organitzades per l’Ajuntament de València i la SD Correcaminos, són un al·licient perfecte perquè la festa fallera es bolque amb l’esport de la ciutat i siga partícip d’estos significatius esdeveniments.

Com ja va passar el 2014, les falles tornaran a competir en els diferents concursos plantejats per incentivar l’animació a la Mitja Marató i Marató València Trinidad Alfonso, on cada carrera tindrà el seu concurs i en els quals es premiarà a les falles participants en els següents àmbits: Als runners fallers més ràpids, a la comissió amb major nombre de corredors arribats a meta i a les millors animacions al carrer.

 

runningfallero.inddrunningfallero.indd

“Anima a la teua falla” serà el concurs col·lectiu d’animació destinat a totes les comissions.

El to lúdic serà el principal reclam per al concurs ‘Anima a la teu Falla’, que compta amb 3 premis diferents: ambientació, originalitat i nombre de components. En aquestes 3 seccions hi haurà un premi de 500 € per a la falla guanyadora de cadascuna de les seccions. La clau d’este concurs, que es donarà tant en Mitja Marató com a Marató València Trinidad Alfonso, és traslladar l’ambient festiu del mes de març al carrer, just el dia de celebració de les proves. El colorit espectacular que ens brindaran les comissions falleres durant la celebració de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i la Marató València Trinidad Alfonso posaran un toc més de força a les desenes d’animacions que impulsaran l’ànim dels corredors cap a la meta.

Per participar en el “Anima al teu falla” de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, les comissions han d’enviar un correu electrònic a info@valenciaciudaddelrunning.com per gestionar la seua inscripció o cridar al telèfon d’Atenció al Corredor (963.940.200) abans del 7 d’octubre. Mentrestant, les inscripcions per participar en eixe mateix concurs per a la prova de la Marató, seran recollides fins al 4 novembre 2015.

“Corre per la teua falla” premiarà al faller i fallera més ràpids de cada prova i també a la comissió amb més arribats a meta.

A més de l’animació, la Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso també volen premiar la participació i l’esforç de la cursa. És per això, que en les dues carreres es tornarà a repetir el premi individual “Corre per la teua falla” per reconèixer els runners més ràpids, tant en categoria masculina com femenina. A més, també es premiarà a la comissió amb més participants arribats a meta en cadascuna de les distàncies.

Per a participar en aquestes categories de “Corre per la teua falla” l’únic que cal fer és indicar en el teu procés individual d’inscripció al Mitja Marató o Marató València Trinidad Alfonso la comissió fallera a la qual pertanys.

[vcr_carousel source=”media: 9171,9170,9169,9168,9167,9166,9165,9164″ link=”custom” width=”1200″ height=”900″ items=”1″ title=”no”]

 

Notícies relacionades