x

La SD Correcaminos reforça els lligams amb la UME al seu X aniversari

8 octubre, 2015

La SD Correcaminos, entitat organitzadora de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i la Marató València Trinidad Alfonso, va participar de manera activa en l’acte del desè aniversari de la Unitat Militar d’Emergències (UME). Una bona relació entre les dues entitats que seguixen tendint ponts de col·laboració i confraternitat i que es va veure reflectida en este aniversari.

La Comandància Militar de València, a través de la UME i altres unitats, participa i col·labora de forma activa, des de 2008, en les dues grans proves que organitza la SD Correcaminos al llarg de la temporada. Són vora 500 els participants de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso que pertanyen a estes unitats, mentre que per la distància de Filípides són al voltant de 80 representants de la UME que s’inscriuen i participen.

Paco Borao i Alfredo de Ibarra, president i gerent respectivament de la SD Correcaminos, van acudir a l’acte per traslladar les seues felicitacions a la Unitat Militar d’Emergència pel seu desé aniversari i per agrair la seua presència tant a la Mitja Marató com en la Marató València Trinidad Alfonso , així com la gran tasca social que realitzen.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar