x

Infisport, tercer any consecutiu com suplementació esportiva de la Marató València Trinidad Alfonso

29 setembre, 2015

Per tercer any consecutiu, Infisport serà la marca tècnica de suplementació esportiva de la Marató València Trinidad Alfonso 2015, prova que actualment registra la millor marca en territori nacional.

Durant el recorregut de la prova podran trobar Infisport Gel oral en els quilòmetres 20 i 30.

gel-infi

Durant l’exercici físic intens es produeix àcid làctic, amoni i grans quantitats de radicals lliures. La presència d’àcid làctic que es va produint de forma progressiva inactiva els sistemes enzimàtics productors d’energia, de manera que sobrevé l’esgotament i s’afavoreix l’aparició de rampes. El citrat que conté Infisport Gel Oral actua ajudant a neutralitzar l’acidesa orgànica produïda per l’esforç intens i d’esta manera, les cèl·lules musculars poden seguir generant una major quantitat d’energia. Alhora, ajuda al ronyó per a poder eliminar millor les substàncies tòxiques.

Alhora, la producció de radicals lliures generats a l’interior de la mateixa fibra muscular, produeixen oxidacions tant a nivell local com a la resta de l’organisme. Estes oxidacions a nivell local són les responsables del que es coneix com dolor muscular tardà o cruiximent, que impedeix una correcta recuperació per afrontar el següent esforç, entrenament o competició. Els antioxidants que conté Infisport Gel Oral prevenen estos efectes.

El radical amoni, generat per l’organisme, és molt tòxic i per això, ha de ser ràpidament eliminat. La Glutamina que conté el nostre gel actua com el seu transportador, per portar-lo al fetge i allà ser destruït. Alhora ajuda en els processos de formació d’energia i protegeix el nostre sistema immunològic.

La cafeïna que conté el gust COLA actua mitjançant dos mecanismes: per una banda augmenta l’estimulació del sistema nerviós autònom (branca simpàtica), d’esta manera, el nostre organisme pot adaptar-se millor a l’esforç intens, i per una altra produeix un efecte lipolític, això és , fa que s’alliberen àcids grassos perquè la fibra muscular obtinga així una major quantitat d’energia.

Infisport Gel Oral conté una formulació perfectament estudiada per protegir l’esportista dels múltiples danys produïts per estes substàncies. A més, Infisport Gel Oral proporciona una energia immediata i sostinguda extraordinàriament útil en els moments de màxim esforç.

Per tot això, Infisport Gel Oral ha de ser utilitzat en situacions de màxim esforç, per canvis de ritme o símptomes d’esgotament en esports de llarga durada, reduint la fatiga i les rampes que apareixen en estes situacions.

No està de més recordar que hem de dur a terme una correcta hidratació els dies previs a la prova, així com en el transcurs d’esta amb una beguda tècnica com VITALDRINK® que conté vitamines, àcid cítric, citrat, electròlits (clorur, sodi, magnesi, potassi) i zinc que, un cop reconstituït en aigua contribueixen a:

– Mantenir l’equilibri àcid-base, el nivell de resistència en exercicis que requereixen una resistència prolongada i ajuda a l’absorció d’aigua.

– El magnesi, i les vitamines C, B1, B2 i B6 contribueixen al metabolisme energètic normal.

– Les vitamines C, E i B2 i el zinc contribueixen a la protecció de les cèl·lules enfront del dany oxidatiu.

– El magnesi contribueix al funcionament normal dels músculs i la vitamina B1 al funcionament normal del cor.

botes-infi

Notícies relacionades