x

Marató València reduïx el nombre de girs en el recorregut per a fer-lo encara més ràpid

25 maig, 2018

La Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP han presentat els nous recorreguts amb l’objectiu de convertir-se en proves encara més ràpides. Paco Borao, president de la Sociedad Deportiva Correcaminos, organitzadora de la marató juntament amb l’Ajuntament de València, i els representants de la Policia Local de València han presentat conjuntament estos renovats recorreguts que no solament seran més ràpids i còmodes per als corredors, sinó que també permetran una millor convivència amb la ciutat en els dies de celebració de les dos millors carreres d’Espanya.

Recorregut Marató Valencia 2018

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP durà a terme diverses millores que seran ratificades en els pròxims mesos ambl’homologació pertinent. Entre estes millores destaca l’elecció d’un traçat més rectilini i ràpid amb l’eliminació de diversos girs de 90º i un de 180º, la qual cosa deixa el recorregut de 42.195 metres més ràpid d’Espanya amb només 34 girs en lloc dels 44 que hi havia anteriorment.

A més, el pròxim 2 de desembre els corredors buscaran millors marques i fer menys esforç quan recórreguen algunes grans rotondes de la ciutat per la part amb menys metres. Això facilitarà que els atletes més ràpids i també els populars puguen fer en la ciutat del running les seues millors marques, en una marató que ja té millor percentatge de corredors amb temps inferiors a 3 hores i 4 hores que les grans cites de la Marató de Berlín o Londres, la qual cosa és una mostra de la rapidesa de la marató valenciana.

[vcr_youtube_advanced url=”https://youtu.be/Pp6dG7Ix768″ width=”1600″ height=”320″ autohide=”yes” loop=”yes” rel=”no” https=”yes”]

Igual que passa amb la Mitja Marató, es busca també la millor convivència possible el dia de la carrera, alliberant al trànsit zones com l’avinguda Pío Baroja, el pont 9 d’Octubre o l’avinguda de Tres Creus, tot per fer més fàcil la circulació a aquells que no córreguen.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/noticias-media/mitja-marato-valencia-presenta-el-nou-recorregut-que-pren-lessencia-i-la-velocitat-de-lultim-mundial/” target=”blank” background=”#F68D2E” color=”#080606″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mail-forward” icon_color=”#080606″ text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Coneix el nou recorregut de la Mitja Marató Valencia[/vcr_button]

Notícies relacionades