x

Marató Valencia activa ‘Personal Best 2019’ amb premi extra per als atletes que arriben a Tòquio

25 abril, 2019

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP torna a activar el seu programa de superació esportiva Personal Best, amb el qual espera atraure els millors atletes nacionals i internacionals del panorama actual, i este any preolímpic suma, a més, un premi especial per a aquelles marques que suposen la classificació per als jocs olímpics de Tòquio 220. Per a poder aspirar a este premi hauran de superar els seus millors registres personals en la marató de Valencia Ciudad del Running i aconseguir-lo per davall de les 2:20:00 els homes i de 2:45:00 en dones.

Personal Best 2019

Un any més, la prova organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València entregarà premis especials, que van dels 2.000 als 4.000 €, als atletes adherits a este programa, independentment de la seua posició en la classificació general. A més, l’organització col·laborarà amb els atletes seleccionats en el programa amb l’allotjament i la manutenció dels corredors a València.

Si la marca aconseguida en Valencia Ciudad del Running suposa, a més, la mínima per a classificar-se per a Tòquio, suposarà 2.000 euros addicionals a la superació de la Personal Best de l’atleta, sempre que l’atleta figure en l’Start List de la final olímpica de Tòquio d’hòmens i dones amb el seu registre aconseguit en Marató Valencia 2019.

Amb el programa Personal Best, la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP continua la línia empresa l’any 2015 de consolidar la multiculturalitat i multiplicitat de països que aporten atletes d’elit i semielit i premia el treball ben fet i la superació personal en la carrera. Per este motiu, Marató Valencia recorda que no s’acceptarà en Personal Best corredors que hagen complit sanció per dopatge tipificada com a greu o molt greu per la IAAF, la WADA o l’AESPAD, independentment del moment de la seua trajectòria esportiva en el qual van ser sancionats i que ja hagen complit la sanció”. Els premis s’abonaran una vegada es conega el resultat favorable de les proves antidopatge que es facen en la carrera.

Personal Best - Maratón Valencia

En la passada edició, 46 atletes de 23 nacionalitats es van inscriure al programa amb l’objectiu de millorar les seues marques. Finalment, 38 atletes de 18 nacionalitats van participar en la prova, dels quals van ser premiats 10 atletes masculins i 9 femenines, la qual cosa va suposar un total de 45.000 € en premis. Espanya va ser el país amb més premiats (5), seguit de Gran Bretanya (3).

Per a formar part d’este programa, els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a personalbest@maratonvalencia.com.

Notícies relacionades