x

Marató València obri inscripcions amb 30.000 dorsals disponibles per al 40 aniversari de la prova

2 desembre, 2019

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, obri inscripcions per a la pròxima edició, que se celebrarà el 6 de desembre de 2020, data en què celebra el 40 aniversari de la prova.

Després d’una edició de rècord en la qual es van esgotar els dorsals cinc mesos abans de la prova i en la qual es va aconseguir el rècord de corredors d’arribats a meta, l’organització augmenta el contingent màxim de dorsals fins als 30.000 participants, 5.000 més que en l’actual edició de 2019.

Igual que es va fer en la Mitja Marató València, les inscripcions per a la 40 edició es regiran per trams de dorsals, en lloc de fer-ho per dates. Així doncs, l’organització de la prova continuarà premiant els corredors que s’inscriguen abans amb un preu d’eixida de 60 € per als primers 10.000 dorsals, 80 € per als 10.000 següents i 100 € per a l’últim.

València torna a premiar la fidelitat amb descomptes

Un any més, tots els participants de la 39a edició es podran beneficiar d’un descompte en la inscripció si la fan abans del 10 de desembre. D’esta manera, l’organització torna a premiar la fidelitat dels seus corredors i els convida a participar en el 40 aniversari anticipant la seua inscripció per a evitar quedar-se sense plaça

Esta promoció per a adquirir el dorsal amb un preu reduït (50 €) també s’aplicarà als qui es van apuntar a la llista d’espera oficial en l’any 2019 i no van aconseguir dorsal de les baixes d’altres corredors que va gestionar l’organització.

Packs per a córrer dos carreres a millor preu

Un any més, l’organització llança els packs d’inscripcions a la Mitja Marató València (25 d’octubre de 2020) i a la Marató València, de manera que, una vegada més, es premia la fidelitat dels corredors que repetixen carrera en Valencia Ciudad del Running. El preu del pack tindrà un descompte de 10 € en els dos dorsals, sobre el preu corresponent a cada tram d’inscripció.

Mànega curta o tirants

Un any més es podrà triar entre camiseta Luanvi de mànega curta o tirants durant el procés d’inscripció. Esta opció estarà disponible fins al 30 de juny de 2020.

Més i millors servers

La Marató València continuarà treballant per millorar els serveis que reben els corredors inscrits. I manté els serveis de les passades edicions, com la devolució per lesió (amb justificant mèdic), juntament amb la cancel·lació gratis de l’hotel si es va reservar a través de la plataforma Welcometovalencia.com, a més de la possibilitat del canvi de titular del dorsal si el corredor inscrit finalment no pot córrer

Acaba el que vas començar

Per quart any consecutiu, l’organització donarà una segona oportunitat amb una inscripció bonificada a meitat de preu per a aquells participants que, pel motiu que siga, van abandonar la carrera a partir del quilòmetre 25 i no van poder arribar a meta. Amb esta acció, estos corredors podran inscriure’s per 30 € i poder així complir el seu objectiu en 2020. Esta promoció estarà disponible a partir del tancament oficial de classificacions el 10 de desembre i amb l’opció d’inscriure’s abans del 30 de juny per a poder beneficiar-se del descompte.

Save the Children, entitat solidària 2020

L’organització no governamental, que acaba de celebrar el centenari de la seua creació i que treballa per a assegurar la supervivència, l’escolarització i la protecció dels xiquets contra la violència, és l’entitat solidària de la prova en 2020.

D’esta manera, Save the Children podrà beneficiar-se de les donacions voluntàries de 3 € que els corredors podran fer durant el procés d’inscripció, juntament amb les inscripcions de la Minimarató València, en una acció a la qual se suma l’euro per cada corredor arribat a meta que proporciona la Fundació Trinidad Alfonso.

Notícies relacionades