x

La Marató València i CA Serrano activen nous plans d’entrenament

21 juliol, 2019

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i el Club Atletismo Serrano reforcen la seua vinculació per a oferir als corredors uns plans d’entrenament i consells adequats per a afrontar el seu repte, a més de liderar els grups d’entrenament presencials com en edicions anteriors. Com a novetat en 2019, els inscrits que ho sol·liciten rebran feta setmanalment, en el correu electrònic, la planificació dels següents set dies, juntament amb vídeos que inclouen consells útils.

José Garay, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenador del CA Serrano, és l’encarregat d’elaborar els plans d’entrenament que cobriran diferents objectius i que pretenen servir de guia als corredors, però que en cap cas pot substituir. ni ho ha de fer, la figura d’un entrenador personal que coneix de primera mà les sensacions i la resposta als entrenaments de cada un.

En concret, els plans estan dirigits a aquells que vulguen finalitzar la marató per davall dels temps següents: 3 h 30 min, 3 h 45 min, 4 h 00 min, 4 h 15 min i 4 h 30 min. Tindrà una periodització de 16 setmanes prèvies a la marató, per la qual cosa començarà el 12 d’agost.

Per a rebre esta guia en el correu, els corredors, que han d’estar inscrits en la Marató València, s’han de registrar en la web oficial i a partir del diumenge 11 d’agost rebran setmanalment el pla d’entrenament en el seu correu electrònic i podran seguir-lo en la zona privada de la web habilitada per a fer-ho.

També en la Mitja Marató València

Els participants de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP també disposaran pròximament dels seus plans d’entrenament de dotze setmanes adaptats especialment per a la prova i amb diferents objectius de marca (1h 40 min, 1 h 50 min, 2 h 00 min i acabar la carrera). En este cas, l’encarregat de fer-los serà Eugenio Olmos, entrenador nacional d’atletisme i del CA Serrano.

Notícies relacionades