x

La Marató València i CA Serrano activen nous plans d’entrenament

21 juliol, 2019

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i el Club Atletismo Serrano reforcen la seua vinculació per a oferir als corredors uns plans d’entrenament i consells adequats per a afrontar el seu repte, a més de liderar els grups d’entrenament presencials com en edicions anteriors. Com a novetat en 2019, els inscrits que ho sol·liciten rebran feta setmanalment, en el correu electrònic, la planificació dels següents set dies, juntament amb vídeos que inclouen consells útils.

José Garay, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i entrenador del CA Serrano, és l’encarregat d’elaborar els plans d’entrenament que cobriran diferents objectius i que pretenen servir de guia als corredors, però que en cap cas pot substituir. ni ho ha de fer, la figura d’un entrenador personal que coneix de primera mà les sensacions i la resposta als entrenaments de cada un.

En concret, els plans estan dirigits a aquells que vulguen finalitzar la marató per davall dels temps següents: 3 h 30 min, 3 h 45 min, 4 h 00 min, 4 h 15 min i 4 h 30 min. Tindrà una periodització de 16 setmanes prèvies a la marató, per la qual cosa començarà el 12 d’agost.

Per a rebre esta guia en el correu, els corredors, que han d’estar inscrits en la Marató València, s’han de registrar en la web oficial i a partir del diumenge 11 d’agost rebran setmanalment el pla d’entrenament en el seu correu electrònic i podran seguir-lo en la zona privada de la web habilitada per a fer-ho.

També en la Mitja Marató València

Els participants de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP també disposaran pròximament dels seus plans d’entrenament de dotze setmanes adaptats especialment per a la prova i amb diferents objectius de marca (1h 40 min, 1 h 50 min, 2 h 00 min i acabar la carrera). En este cas, l’encarregat de fer-los serà Eugenio Olmos, entrenador nacional d’atletisme i del CA Serrano.

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar