x

Marató i Mitja Marató gestionaran l’aigua de forma responsable

13 octubre, 2016

agua_medio2

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso i la Marató València Trinidad Alfonso EDP s’han caracteritzat sempre per la seua conscienciació amb el medi ambient i per concretar millores esportives en favor dels corredors i, en este cas, de la prova en si.

En les edicions de 2016 de les dos grans proves de la Ciutat del Running, tant la Mitja Marató com la Marató València continuen prenent consciència del medi ambient i han decidit eliminar els difusors d’aigua col·locats al llarg dels recorreguts. El motiu principal d’esta mesura residix en la necessitat de fer un ús racional i sostenible d’un valor natural tan necessari com és l’aigua. En compte d’este subministrament d’aigua, l’organització dotarà els avituallaments, a més dels queviures que s’entregaran en la meta, d’una quantitat superior de botelles perquè els corredors que ho desitgen puguen refrescar-se al llarg del recorregut. D’esta manera, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i la Marató València Trinidad Alfonso mantindran un consum responsable d’un recurs natural tan necessari com l’aigua sense oblidar la comoditat i les necessitats dels corredors, que no patiran carències d’este subministrament al llarg dels seus recorreguts.

L’absència regular de pluges dels últims mesos en el territori espanyol unit al augment del nombre d’incendis ha fet que l’organització de la prova prenga la decisió de suprimir el servici en col·laboració amb el Ministeri de Defensa espanyol, per mostrar la seua implicació en l’ús correcte de l’aigua i la seua conscienciació al respecte.

Prova del treball de les grans proves runners valencianes són mesures com esta o l’acció Recicla el teu Esforç, promoguda per la Fundació Trinidad Alfonso, que tracta de mantindre els carrers nets dels residus que generen les seues carreres populars i a més fomentar el reciclatge en el gran grup de corredors.

 

Notícies relacionades