x

La Marató Fotogràfica València conclou amb el lliurament de premis en l’Espai Cultural La Rambleta

12 febrer, 2016

La Marató Fotogràfica València s’ha convertit en un atractiu més dins de les activitats paral·leles de la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València. El concurs paral·lel a la Marató va traure al carrer a tots els aficcionats de la carrera a peu i de la fotografia que van voler capturar les millors instantànies de la prova.

L’Espai Cultural La Rambleta va acollir l’exposició i lliurament de premis de la Marató Fotogràfica València i va comptar amb les fotografies guanyadores, la selecció de les 30 finalistes i també les obres guanyadores de les últimes edicions de l’activitat. En l’acte es va fer lliurament dels respectius premis als guanyadors del concurs.

Aníbal Càceres, Víctor Pastor, Eduardo Finch i Santiago Gómez, com a vencedors del certamen de fotografia, van arreplegar els seus respectius premis de mans dels patrocinadors de l’activitat, que tampoc van voler faltar a la cita i gaudir de les vistes que ofereixen les imatges exposades. A més, els presents van poder gaudir d’un piscolavis en l’ambient lúdic i festiu d’aquest lliurament de premis.

IMG_4641

Notícies relacionades