x

Volem que València torne a ser la teua meta… de la Marató 2016

2 febrer, 2016

Per que no és el mateix córrer, que córrer a València ni tampoc és igual acabar una Marató, que acabar la Marató de València. Així doncs, volem que els corredors que ho van intentar en 2015 i no van poder aconseguir-ho, tinguen una segona oportunitat en 2016.

Des de l’organització de la Marató València Trinidad Alfonso s’ha encetat una promoció especial per a tots aquells maratonians de 2015 que, després de passar l’equador de la prova (21.097 metres) no van poder arribar a la línia de meta situada en la Ciutat de les Arts i Les Ciències.

És per açò, que ja s’ha contactat amb estos corredors –seleccionats segons les dades de pas pels punts de control kilomètrics de la prova-, perquè en 2016, puguen disfrutar d’un descompte del 50% en la seua inscripció a la Marató València Trinidad Alfonso (en el tram de preus corresponent i no acumulable a altres ofertes o promocions).

meta_maraton
Sabem que molts corredors van treballar dur per a estar en l’eixida de la Marató València Trinidad Alfonso 2015, però que per algun motiu no van poder gaudir del fet de creuar la línia de meta. La intenció és que aquests runners tornen a afrontar aquesta marató i amb temps i la preparació adequada, completen la mítica distància a València, la Ciutat del Running. Perquè acabar una marató és molt gran, però fer-ho creuant la meta sobre l’aigua de la Marató València és especial.
[vcr_note]

Aclariments sobre esta promoció.

*Els corredors beneficiaris d’aquesta promoció ja han sigut contactats per part de l’organització, sent seleccionats segons les dades de pas pels punts de control kilométric de la prova..

*La promoció especial consisteix en una bonificació del 50% en la inscripció (preu segons tram) para tots els corredors que van superar el quilòmetre 21 de la Marató València de 2015 sense arribar a creuar la meta.

* La promoció és personal i intransferible. El codi promocional està associat al DNI o nombre d’identificador, per la qual cosa la inscripció només pot ser usada per al mateix corredor.

Podran usar el codi promo a partir del 3 de febrer i fins al 30 de juny, i no és acumulable a altres ofertes existents o futures que llance l’organització. 

Davant qualsevol dubte o consulta sobre si et correspon optar a aquesta promoció, pots contactar amb el Telèfon d’Atenció al Corredor.+34 963 940 200. Whatsapp +34 672 114 201 o en el correu info@valenciaciudaddelrunning.com

. [/vcr_note]

 

Notícies relacionades