x

L’objectiu ho poses tu: Descarrega’t ja els plans d’entrenament i planifica la teua preparació

18 maig, 2015

Arriba el moment de seguir posant reptes al nostre calendari de cara a dates futures. En este cas, és el moment idoni per a marcar-te reptes després dels mesos d’estiu i començar a esforçar-te per a aconseguir el teu objectiu: Mitja Marató, Marató i 10k València Trinidad Alfonso, estan al teu abast.

Per als especialitzats en la matèria, la Marató València Trinidad Alfonso s’ha convertit en una referència a l’hora de preparar-se una marató a la tardor, època de l’any perfecta per a les proves de fons i que es tracta d’una de les cites més destacades del panorama nacional. En ell, trobaràs un circuit idoni i totalment pla, combinat amb una temperatura perfecta d’entre 12 i 17 graus, que de ben segur t’ajudaran perquè abastos el teu objectiu.
En este cas, els plans d’entrenament que t’oferim estan marcats per a acabar la prova en 3, 3:15, 3:30, 4, 4:30, 5 i 6 hores.
Boton más info planes de entrenamiento maratón valencià
Per altra banda, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso s’ha convertit en una de les grans cites de la tardor dins del panorama nacional de les carreres de fons. València ofereix una distància de 21.097 metres en un circuit ràpid, que transcorre per la València marítima i el centre de la ciutat i que en 2014 es va convertir en la Mitja Marató més ràpid d’Espanya.

Si tens clar que València i la seua Mitja Marató són el teu objectiu, és el moment d’afrontar la teua preparació a través de la web oficial de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Els plans que t’oferim, s’establixen en quatre tipus: 1:30, 1:45, 2 hores i acabar la carrera.
Boton más info planes de entrenamiento medio maratón valencià
Mentre, si el teu objectiu està en la 10k València Trinidad Alfonso, et plantegem diferents opcions d’entrenament per a preparar la prova paral·lela a la Marató València Trinidad Alfonso. En el següent enllaç podràs trobar plans molt diversos, tant per a aquells que estan en procés d’iniciació en el món de la carrera a peu com para els que volen desafiar al temps i aconseguir la seua millor marca personal en la distància. Els plans oferits són: Sub 40, sub 50 i acabar la carrera 10k.

Boton más info planes de entrenamiento 10K valencià

 

Notícies relacionades