x

Última parada Marató d’Estocolm

28 maig, 2015

L’equip de València Ciutat del Running realitza la seua última parada en el procés d’expansió internacional i de promoció de la Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso. Esta última parada li portarà a Estocolm i la seua marató, la principal prova atlètica en el nord d’Europa, en un dels països que viu amb més intensitat este esport.

El nostre esdeveniment estarà en un escenari en el qual més de 16.000 corredors, amb una quarta part de participació femenina, formen part de la festa de l’esport a Estocolm. Una gran oportunitat perquè la comunitat runner del nord d’Europa puga conèixer d’a prop les opcions d’ampliar el seu calendari de carreres en el mes de tardor a València, sense haver de patir les condicions atmosfèriques del seu país.

Com és habitual, l’equip de València Ciutat del Running incentivarà i dinamitzarà la participació en el stand valencià mitjançant les xarxes socials de la prova, a més d’amb el sorteig de dos dorsals per a disputar la pròxima edició de la Marató i de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

També els corredors que ho desitgen podran realitzar la seua reserva d’allotjament i transport a la Ciutat del Running directament en el stand valencià. Còmodament i amb les millors condicions perquè els runners només hagen de preocupar-se de millorar la seua marca en València

Boton más info inscripciones maraton y 10k valencià

Boton más info inscripciones medio maraton valencià

Notícies relacionades