x

Nacho Cáceres guanya i Isabel Checa marca nou rècord en la Volta a Peu a València

17 maig, 2015

Nacho Cáceres (24’20”) i Isabel Checa (27’15”) han sigut els guanyadors de la 33a edició de la Volta a Peu a València. Una cita popular amb més de 12.400 corredors, molts d’ells participant en família, prenent l’eixida al passeig de l’Albereda, però a la qual els dos corredors de Serrano CA li han donat un toc olímpic amb les seues victòries.

Nacho Cáceres ha repetit triomf a València. En canvi, la seua companya Isabel Checa sí que va guanyar i va establir una nova marca femenina en la cita amb més història de Valencia Ciudad del Running, que millora en 20 segons l’anterior marca d’Ayachi (2013). El pòdium masculí el van completar Octavio Sanchis i Agustín Sieres, mentres que Marta Esteban i Raquel Landín han completat el pòdium femení.

La victòria de la Volta a Peu en la seua 33 edició, la 61a de l’època antiga, continua sent la participació popular, amb molts corredors que han completat el seu recorregut de 8 quilòmetres. Una cita que continua fent història a València, ara amb el patrocini principal de Caixa Popular i el suport de la Fundació Trinidad Alfonso.