x

València Basket homenatja a la Marató i al Mitja Marató València Trinidad Alfonso en la seua festa del #20de20

17 desembre, 2015

València Basket Club i la seua afició varen rebre homenatge a la Marató i la Mitja València Trinidad Alfonso en el descans del partit davant el Proximus Spirou Charleroi.

Els organitzadors de la prova, la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, a més dels voluntaris, Policia Local i les diferents entitats involucrades, més de 120, en fer realitat aquests dos grans esdeveniments per a la ciutat, van rebre una gran ovació per part dels aficionats al descans d’un partit que va vèncer el conjunt local per 97-76, aconseguint així la seua vintena victòria consecutiva.

En el temps de descans, la SD Correcaminos, exponent representatiu de les dues carreres, acompanyats de tota la família runner de València, van rebre un sentit aplaudiment que reconeix el seu esforç per fer de València la Ciutat de Running. Vicente Solà, president del club, va lliurar un quadre commemoratiu amb la imatge de l’eixida a Mari Carmen Mariblanca, Jaime García i José Cosín, representants de la Policia Local de València, per la seua inestimable feina. A més, també van estar acompanyats pel grup de corredors del València Basket Running Team, que passegen l’escut del conjunt ‘taronja’ en cada cursa que se celebra.

La Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso es van unir a la festa del conjunt que dirigeix ​​Pedro Martínez, que va vèncer de manera contundent a l’equip belga obtenint el triomf i sumant la victòria nº20 en els 20 partits disputats en la temporada 2015/2016. Igual que el registre que ha marcat la carrera maratoniana, València Basket també seguix a la recerca del seu rècord de victòries consecutives, establert en 21 partits seguits vencent durant la temporada 2000/2001 amb la direcció de Miki Vukovic.

Este reconeixement que ofereix l’equip de bàsquet de la ciutat arriba en un moment de dolç tant per la carrera com per als ‘taronja’, que es troben en un gran estat de forma en la història de les dues entitats.

[vcr_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=W5uqnBb-wcw” width=”540″]https://youtu.be/1cPoRbAxzo4[/vcr_youtube]

Notícies relacionades