x

Com seguir la Mitja Marató Valencia

25 octubre, 2018

Connecta’t a la millor mitja marató d’Espanya! Estes són les plataformes i els canals on podràs seguir en directe totes les novetats d’una de les grans cites de l’any.

Medio Maraton Valencia

Web

A través de la web oficial podràs veure en directe la retransmissió oficial de la 28a Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Habilitarem una finestra en la pàgina d’inici i només has de fer clic per a veure el transcurs de la millor mitja marató d’Espanya.

App oficial Mitja Marató Valencia

La prova disposa d’una app oficial en la qual es pot fer un seguiment de fins a deu corredors, conéixer el recorregut, les notícies d’última hora i altres funcionalitats d’utilitat.

L’app és gratuïta i està disponible en les principals botigues d’apps, Android i iOS.

[vcr_button url=”https://live.sporthive.com/event/4390″ target=”blank” background=”#F68D2E” color=”#170000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: info-circle” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Descarrega l’App oficial[/vcr_button]

Xarxes socials

Es podran seguir totes les novetats de la carrera en els perfils oficials de xarxes socials:

Facebook: Mitja Marató Valencia

Twitter: @MedioMaratonVLC

Instagram: @MedioMaratonVLC

YouTube. Explicar

Etiquetes oficials: #MedioMaratonVLC i #ValenciaEsMedioMaraton

Televisió

La prova es pot seguir en directe amb la retransmissió de

#Vamos, de Movistar+

À Punt

La 8 Mediterráneo

Internet

La Liga 4Sports

Ràdio

Maratón Radio retransmetrà en directe tots els detalls de la prova a través del seu web, App mòbil i ràdio per internet.

 

No oblides compartir els teus comentaris amb les etiquetes #MedioMaratonVLC y #ValenciaEsMedioMaraton

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar